You're invited! Vogue nodigt je uit voor het exclusieve Vogue Man x Rolex event in Amsterdam

Vogue Man en Rolex organiseren in samenwerking met Gassan een exclusief event in Amsterdam.

vogue-man-rolex-event-gassan
Casper Kofi, Vogue MAN, Herfst/Winter 2019.

Rolex-liefhebbers opgelet. Op 15 oktober organiseert Vogue het exclusieve Vogue Man x Rolex event in de Rolex Boutique van juwelenhuis Gassan in Amsterdam, die op de dag van het event vijf jaar bestaat. Tijdens deze inspirerende avond vol rondleidingen en talks krijg je een exclusief kijkje achter de schermen van de exclusieve wereld van Rolex.

Exclusieve rondleidingen

Gasten worden tijdens de avond ontvangen in de bijzondere diamantslijperij van Gassan Diamonds onder het genot van een glaasje champagne en heerlijke hapjes. Een exclusieve rondleiding neemt je mee in de authentieke diamantslijperij van het juwelenhuis die in 1879 werd gebouwd en waar ruwe diamanten tot oogverblindende briljanten worden getransformeerd.

De Rolex-experience

Vervolgens wordt de Rolex Boutique getoond, waar je van dichtbij de luxueuze uurwerken van het iconische horlogehuis kunt bewonderen en je de uiterste precisie van een Rolex-horloge kunt ervaren. Horloge-expert Jacco Goossens houdt een inspirerende talk over Rolex en kom je meer te weten over het geperfectioneerde ontwerp- en productieproces van de Rolex-horloges die met nauwgezette aandacht voor detail tot stand komen.

Een Rolex horlogemaker is aanwezig tijdens het evenement waardoor het mogelijk is om je eigen Rolex-horloge te laten oppoetsen en graveren. Tot slot ontvangen alle gasten een rijkgevulde goodiebag en wanneer je je eigen Rolex draagt tijdens het event, maak je kans om een revisie t.w.v. 500 euro te winnen. De toegang tot deze bijzondere avond is gratis, maar er is slechts een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar voor het exclusieve Vogue Man x Rolex event. Zien we je daar?

Wanneer:
Dinsdag 15 oktober
18.00 - 20.00 uur

Waar:
Gassan Amsterdam

Nieuwe Uilenburgerstraat 173-175, 1011 LN Amsterdam

Tickets:
Meld je gratis aan via vogueman@vogue.nl

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vogue Man