6 mannelijke street style influencers die je wil volgen

Ken je Luke Jefferson Day en Marc Forne al?

Eyewear, Yellow, Fashion, Street fashion, Sunglasses, Shoulder, Outerwear, Cool, Vision care, Fashion design,
Jonathan Daniel Pryce

Tijdens Fashion Month stromen onze schermen niet alleen vol met de nieuwste collecties van het komende seizoen, maar zien we ook meer dan genoeg street style van moderedacteuren, goedgeklede inkopers, modellen en natuurlijk influencers voorbij komen. Voor usual suspects zoals Pernille Teisbaek, Veronika Heilbrunner en onze eigen Linda Tol zijn is de straatfotografie 'part of the job' en kennen we daarom ook allemaal. Maar vergeet niet dat er ook stijlvolle mannen op fashion week afkomen en voor de lens van de straatfotografen staan. Deze zes heren zou je in ieder geval moeten kennen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Luka Sabbat
Getty Images

Luka Sabbat ken je misschien als Luca Hall uit de serie Grown-ish. Maar voordat zijn acteercarrière begon was hij model voor onder meer shows van Yeezy en Dolce & Gabbana en stond hij in Vogue US. Kenmerkend is zijn kleurkeuze - één kleur van top tot teen of eenzelfde kleurenschema - en de balans tussen streetwear stukken en meer nette items.

2 Mo Anwar
Jonathan Daniel Pryce

Met een voorliefde voor Haider Ackermann en Dries van Noten krijgen de looks van Vogue Man editor Mo Anwar veelvuldig aandacht tijdens de modeweken. Het liefst combineert hij zijn designeritems met kimono's en Marokkaanse 'babouche' schoenen.

3 Richard Biedul

In strak gesneden pakken, coltruien en overhemden zul je Richard Biedul het meeste zien. Maar denk niet dat dat gelijk staat aan saaie outfits. Het model deinst niet weg voor een felle kleur, uitgesproken print of een uniek silhouet. Zo zijn zijn foto's in one-pieces en overalls stiekem onze favoriet.

4 Oliver Cheshire
Jonathan Daniel Pryce

De Britse Oliver Cheshire verdient zijn brood als model, maar zit tijdens fashion week vaker op de eerste rij dan dat hij meeloopt. Cheshire is vooral te zien op Londen Fashion Week, maar bezoekt ook shows in Milaan en sporadisch een show in New York of Parijs. Streetwear is niet aan Oliver besteed, maar daardoor kiest hij niet meteen voor een strak pak. Zijn stijl is meer een gulden middenweg en is het beste te omschrijven als Londens cool.

5 Luke Jefferson Day

Luke Jefferson Day lijkt zo uit de jaren '70 te zijn gelopen. De Fashion Director van British GQ herken je gelijk aan zijn double denim looks, kapsel met matje, grote pilotenbril en leren laarzen. Ook maakt de stylist zich eigenhandig hard voor hot pants voor mannen: een look die zeker niet iedereen goed zal staan.

6 Marc Forne
Jonathan Daniel Pryce

Wederom een model, maar met ruim 400 duizend volgers toch ook echt een influencer: Marc Forne. Minuscule zonnebrillen, bum bags en felgekleurde jassen zijn favoriet, maar een logomaniac is hij ook zeker. Zie bijvoorbeeld zijn look in volledige Fendi-print of - zoals hier te zien - een wat meer bescheiden Louis Vuitton ketting.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vogue Man