Meghan en Harry's wedding receptie en feest: van 'dirty burgers' tot de celebrity gasten en afterparty in Londen

Zo ging Harry en Meghans huwelijksreceptie en feest na de bruiloft eraan toe.

Prince Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle
WPA PoolGetty Images

Na de meer traditionele kerkceremonie in St George's Chapel, was het tijd voor feest. En hoe! In plaats van vele fellow royals op de gastenlijst bleek het een star studded receptie voor Harry en Meghan, waarvoor ook de Clooneys en de Beckhams, bevriende filmster Priyanka Chopra, vaste stylist Jessica Mulroney en (gasp) Oprah Winfrey waren geïnviteerd. Markle's moeder, Doria Ragland, droeg net zoals haar dochter een avondjurk van de Stella McCartney, maar dan uitgevoerd in scharlakenrood zijde.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dirty burgers

Zaterdagavond stapte het pas getrouwde koppel, de Hertog en Hertogin van Sussex, in een vintage Jaguar om naar Frogmore House te rijden, waar Prins Charles een receptie voor hen hostte. Het werd een diner met lichte canapés aan lange tafels, met erna een indrukwekkend vuurwerkspektakel in de tuin buiten de historische zeventiende-eeuwse trouwlocatie. Hiernaast werd de dinner party luister bijgezet met favoriete soundtracks, gecureerd door dj Sam Totolee – die ook speelde tijdens het huwelijksfeest van Pippa Middleton. Aan de open bar werden 'drinks of the world' geserveerd, als ook een cocktail met de naam 'When Harry Met Meghan' die compleet was met gember en rum in een knipoog naar Prins Harry's rode haar. Verder op het menu: suikerspinnen en 'dirty burgers' als middernacht snacks. Na het tafelen, dat duurde van half acht tot tien uur 's avonds, ging de dansvloer open. Het feest scheen pas echt los te gaan rond 22:30 uur, toen de senior royals de locatie verlieten.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Uitgeblust

Tot in de late uurtjes werd er gedanst, George Clooney danste zowel met Kate als met Meghan, en Harry's vrienden kwamen met de meer pikante speeches aanzetten. Maar Meghan en Harry waren na een 18-urige dage ook uitgeblust, zo onthult een bron aan de Us Weekly. Het koppel redde dan ook het einde van het feest niet en besloot voor sluit te vertrekken: 'Ze dronken een paar drankjes op het feest, daarna waren ze klaar om te gaan en te rusten,' aldus een gast bij het feest. Zelfs de 57-jarige George Clooney trok langer door dan Harry, die ook nog achter de bar dook om drankjes te maken van zijn eigen tequila-merk Casamigos. 'Het werd wilder naarmate de avond vorderde,' vertelt de gast die anoniem diens verhaal doet aan Us Weekly.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De after-after party

Uiteindelijk begaven zich een select aantal gasten die nog genoeg energie over hadden zich naar Londen voor een afterparty in Chiltern Firehouse, een geliefde hang-out bij celebrities. Hierna werd nog een after-afterparty gegeven in een privéwoning met geluidsdichte muren in Chelsea, Londen. Dit moet een feestje zijn geweest voor in de boeken.

De Vogue Royal Wedding Special ligt nu in de winkels! Met de mooiste verhalen en beelden over de huwelijken van de Britse koninklijke familie, het liefdesverhaal van Harry en Meghan en uiteraard de mooiste beelden van zaterdag 19 mei! Of bestel dit collector's item van Vogue direct online !

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle