George en Amal Clooney arriveren bij St. George Chapel voor de Royal Wedding

George en Amal Clooney komen aan bij de huwelijksceremonie van Meghan Markle en prins Harry.

Fashion, Yellow, Suit, Fun, Outerwear, Gesture, Event, Street fashion, Formal wear, Style,
Getty Images

George (57) en Amal Clooney (40) arriveren zojuist bij St. George Chapel in Windsor Castle voor de huwelijksceremonie van Meghan Markle en prins Harry. De Clooney's zijn één van de gelukkigen met een uitnodiging voor dé royal wedding van het jaar. Volgens bronnen is het stel ook uitgenodigd voor de feestelijke huwelijksreceptie die vanavond zal plaatsvinden in Frogmore House.

People.com meldt dat Amal Clooney en Meghan Markle elkaar al enkele jaren kennen en vriendinnen zijn. George en Amal – wiens tweeling Ella en Alexander volgende maand hun eerste verjaardag vieren – wonen op slechts 30 minuten rijden van Windsor. Amal Clooney draagt een mosterdgele jurk van Stella McCartney en bijpassende hoed, man George een grijs pak.

Vogue lanceert op woensdag 23 mei de Vogue Royal Wedding Special, met de mooiste verhalen en beelden over de huwelijken van de Britse koninklijke familie, het liefdesverhaal van Harry en Meghan en uiteraard de mooiste beelden van zaterdag 19 mei! Bestel nu alvast dit collector's item van Vogue vooruit, zodat je deze als eerste in huis hebt!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle