Meghan Markle's beauty bruidslook: alles wat je wil weten

Meghan Markle's bruidskapsel en bruidsmake-up onder de loep.

Face, Hair, Nose, Ear, Cheek, Eyebrow, Skin, Chin, Forehead, Head,
Getty Images

Het moment is daar! Meghan Markle, de beauty au naturel, op haar trouwdag met Prins Harry bij Windsor Castle. Markle's beautytransformatie van twaalf jaar geleden (toen ze vierentwintig jaar was en net begon door te breken in Hollywood als actrice) naar nu als Britse royal, bracht niet heel veel veranderingen met zich mee. Toch springt haar bruidsbeauty nu wel in het oog. Hoe komt ze aan zo'n prachtig stralende huid? Van de make-up tot het haar: lees hier alles wat je wil weten over Meghan Markle's bruidslook. Wie weet inspiratie voor je eigen grote dag ooit?

Getty Images

Naturel make-up

Niet geheel onverwacht koos Meghan Markle voor een zeer natuurlijke make-up voor haar grote dag. Als je kijkt naar haar beauty transformatie over twaalf jaar draagt ze bijvoorbeeld zelden een rode lip, maar wel af en toe een smoky eye. Om haar trouwjurk van Givenchy door Clare Waight Keller te complimenteren, droeg ze vandaag tijdens de kerkceremonie in St George's Chapel een elegante make-up look, van de hand van make-up artist Daniel Martin. Het werd een net iets meer done-up versie van haar signatuur maquillage: warme blush accentueerden haar wangen en jukbeenderen – met gelukkig zichtbare sproetjes – en haar ogen voorzien van een subtiele smoky shadow. Verder werd het een zachtroze lip en eindeloze wimpers. Maandenlang werd er gedacht dat Markle haar eigen make-up zou doen voor de trouwdag, maar dat blijkt nu dus niet het geval.

Getty Images

Van hairdo tot nagellak

Twitter was verder nog even in rep en roer wat betreft de hairdo van de bruid, omdat sommigen vonden dat een aantal lokken losraakten tijdens het ja-woord en dat rommelig stond. Meghan Markle, die van nature krullend haar heeft, kiest doorgaans voor een sleek blowout of messy bun. Voor de grote dag werd er in samenwerking met Serge Normant (een celebrity haarstylist, die onder meer met Sarah Jessica Parker werkt) gekozen voor een middenscheiding met lage, losse spiralen naar achteren in een knot. Die bun werd iets asymmetrisch naar rechts gepositioneerd. De koninklijke hairdo werd afgezet met een diamanten tiara en lange sluier. Markle deelde eerder een haartip, voor specifiek deze haarstijl: 'Als mijn haar wat pluizig wordt gebruik ik een haarspray op een kleine borstel met varkenshaar (maar een doodgewone tandenborstel werkt ook goed!) om mijn lokken naar beneden te strijken en mijn haarlijn netjes te houden.' Naar Meghans nagels wordt momenteel volop geGoogled: het was een bleke nude-roze nagellak. Markle's stylist en goede vriendin, Jessica Mulroney, deelde eerder dat haar favoriete nagellak voor de trouwdag van CND Vinylux is.

Getty Images

Vogue lanceert op woensdag 23 mei de Vogue Royal Wedding Special, met de mooiste verhalen en beelden over de huwelijken van de Britse koninklijke familie, het liefdesverhaal van Harry en Meghan en uiteraard de mooiste beelden van zaterdag 19 mei! Bestel nu alvast dit collector's item van Vogue vooruit, zodat je deze als eerste in huis hebt!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle