Clare Waight Keller over het ontwerpproces achter Meghans bruidsjurk

Ontwerper Clare Waight Keller over het ontwerpproces, werken met Meghan en Harry's reactie.

De royal wedding van Meghan en Harry is ondertussen drie dagen geleden, maar nog steeds komt er nieuw materiaal naar boven. Zo vertelt creative director van Givenchy Clare Waight Keller – de ontwerper van Meghan Markle’s trouwjurk – in deze video hoe het was om met Meghan te werken, het ontwerpproces en wat prins Harry van de jurk vond. ‘Hij kwam recht naar me toe en zei: “Oh my god, dankjewel, ze ziet er echt prachtig uit.”

Sterke vrouw

Meghan zelf was precies zoals Clare had verwacht. ‘Ze is precies zoals je haar ziet op televisie, zo oprecht en warm en stralend, en het is een sterke vrouw, ze weet wat ze wil en het was echt een plezier om met haar te werken.’ De uiteindelijke bruidsjurk is dan ook precies wat Meghan wilde, iets wat tot stand is gekomen door veel gesprekken. ‘Het is een proces om aan een project als deze te werken, in eerste instantie door gesprekken, maar later door middel van schetsen die ik aan haar voorlegde (…). We kwamen al snel op een punt dat ze wist dat ik precies wist wat ze wilde, we probeerden en pasten wat mock-ups, en zo kwam het uiteindelijke design tot stand.’ Bekijk het complete interview met Clare in bovenstaande video.

Vogue lanceert op woensdag 23 mei de Vogue Royal Wedding Special, met de mooiste verhalen en beelden over de huwelijken van de Britse koninklijke familie, het liefdesverhaal van Harry en Meghan en uiteraard de mooiste beelden van zaterdag 19 mei! Bestel nu alvast dit collector's item van Vogue vooruit, zodat je deze als eerste in huis hebt!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle