Meghan Markle droeg Prinses Diana's aquamarijn ring tijdens huwelijksreceptie

De ring die Meghan Markle droeg tijdens haar huwelijksreceptie is een eerbetoon aan Prinses Diana.

Land vehicle, Vehicle, Car, Personal luxury car, Automotive design, Vehicle door, Family car, Convertible,
Getty Images

Wijlen Lady Di, de moeder van de nieuwe Hertog van Sussex, mag dan enorm zijn gemist tijdens de Royal Wedding van gisteren op en nabij Windsor Castle, toch was ze er in gedachte bij. Zo droeg bruid Meghan Markle in een eerbetoon aan haar schoonmoeder een aquamarijn ring uit de collectie van Diana, Prinses van Wales. Tijdens de avondreceptie wist Markle alle ogen op haar gericht in een minimalistische, maar elegante zijden jurk van Stella McCartney, maar ook de diepblauwe ring sprong absoluut in het oog.

Getty Images

Eerbetoon

Zo bevestigde een vertegenwoordiger van Kensington Palace dat de schitterende ring inderdaad uit Diana's juwelenverzameling afkomstig is. De verlovingsring, ontworpen door Prins Harry zelf, was ook voorzien van diamanten die ooit Prinses Diana toebehoorden. Het kon niet lang uitblijven voor iemand de blauwe ring van formaat zou opmerken, want de newly wed wuifde vrolijk naar de menigte terwijl ze met haar kersverse echtgenoot in een vintage Jaguar uit 1968 stapte om naar het bruidsfeest van de avond te rijden in Frogmore House. Het is het tweede juwelenstatement van de Duchess tijdens haar trouwdag, waar ze tijdens de kerkceremonie ook al Cartier oorbellen, een Cartier armband en Queen Mary's diamanten bandeautiara droeg.

Vogue lanceert op woensdag 23 mei de Vogue Royal Wedding Special, met de mooiste verhalen en beelden over de huwelijken van de Britse koninklijke familie, het liefdesverhaal van Harry en Meghan en uiteraard de mooiste beelden van zaterdag 19 mei! Bestel nu alvast dit collector's item van Vogue vooruit, zodat je deze als eerste in huis hebt!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle