David en Victoria Beckham komen aan voor de huwelijksceremonie bij Windsor Castle

Victoria Beckham arriveert met man David Backham bij Windsor Castle.

Suit, Formal wear, Fashion, White-collar worker, Tuxedo, Street fashion, Footwear, Bodyguard, Event, Outerwear,
Getty Images

David en Victoria Beckham arriveren zojuist bij St. George Chapel in Windsor Castle voor de huwelijksceremonie van Meghan Markle en prins Harry. In 2011 was het stel ook al aanwezig bij het huwelijk van Kate Middleton en prins William.

Getty Images

Victoria Beckham draagt een donkerblauwe jurk met losse mouwen van haar eigen modehuis, rode suède hakken en een donkerblauwe fascinator. Haar man draagt een pak van Dior Homme's nieuwe creative director Kim Jones. David Beckham droeg zijn Order of the British Empire bij het huwelijk van Kate en William in 2011 destijds pijnlijk verkeerd, aan de rechterkant in plaats van links. Omdat het huwelijk van Meghan en Harry geen staatsaangelegenheid is heeft David dit keer geluk: hij kon zijn orde thuislaten.

David en Victoria Beckham bij het huwelijk van Kate Middleton en prins William in 2011.
Getty Images

Vogue lanceert op woensdag 23 mei de Vogue Royal Wedding Special, met de mooiste verhalen en beelden over de huwelijken van de Britse koninklijke familie, het liefdesverhaal van Harry en Meghan en uiteraard de mooiste beelden van zaterdag 19 mei! Bestel nu alvast dit collector's item van Vogue vooruit, zodat je deze als eerste in huis hebt!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle