De immens luxe safari-lodge in Namibië waar Meghan Markle en prins Harry op huwelijksreis gaan

Prins Harry heeft contact opgenomen met luxe lodge-bedrijf Natural Selection voor romantische huwelijksreis in Afrika.

Mountainous landforms, Building, Landscape, Mountain, Home, Tourism, House, Architecture, Valley, Rock,
Natural Selection

Naar verluidt hebben Meghan Markle en prins Harry hun zinnen gezet op een huwelijksreis naar Namibië. Het koninklijke stel trouwt zaterdag 19 mei in St. George's Chapel bij Windsor Castle. Na de bekendmaking van de uitnodigingen, de taart en de bloemen bleven we nog raden naar de mogelijke locatie van hun honeymoon. Deze luxe safari-lodge in Kaokoland, Namibië, staat volgens The Daily Mail hoog op het lijstje.

Natural Selection

Volgens The Daily Mail zou prins Harry contact hebben opgenomen met het luxe lodge-bedrijf Natural Selection om een romantische huwelijksreis te organiseren in Zuid-West Afrika na de bruiloft op 19 mei. De mooiste accommodatie van Natural Selection is het Hoanib Valley Camp in Kaokoland dat in mei van dit jaar helemaal af is, waar de luxe lodges 570 euro per nacht kosten. De digitale weergaven van de lodge beloven veel goeds.

Natural Selection

De prachtige tenten zijn qua grootte eerder complete huizen dan de tentjes die je op de camping in Frankrijk tegenkomt. Het resort heeft zes privé veranda’s die een romantisch uitzicht bieden op het Namibische landschap.

Natural Selection

Waarom Namibië? Het Afrikaanse land is een van de dunbevolktste gebieden op aarde (dag paparazzi, hallo privacy!), en biedt met de hoogste zandduinen ter wereld en het diepste ravijn van Afrika indrukwekkende natuur om alle hektiek in Groot-Brittannië achter hun te laten. Andere mogelijke bestemmingen voor hun huwelijksreis zijn Botswana, Harry's “tweede thuis” waar hij de Suits-actrice in het begin van hun relatie al mee naar toe nam voor een romantische campeertrip. Kensington Palace heeft nog niet op de geruchten gereageerd.

Natural Selection
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle