Meghan Markle verschijnt met haar moeder bij hun hotel na thee met de Koningin

Een stralende Meghan Markle verschijnt met haar moeder aan de vooravond van haar bruiloft.

Street fashion, Fashion, Luxury vehicle, Shoulder, Formal wear, Dress, Automotive design, Suit, Outerwear, Footwear,
Getty Images

Aan de vooravond van haar grote dag verscheen een stralende Meghan Markle net ten tonele, samen met haar moeder Doria Ragland. Ze verlieten Windsor, om naar Cliveden House Hotel te gaan. De juichende menigte kon geen genoeg krijgen van het knappe moeder-en-dochter-koppel, waarbij Ragland allercharmantst en bescheiden terugwuift. Markle liet aan de pers weten dat het samenzijn met de Koningin 'wonderful' was, nadat ze bij haar op de thee zijn geweest. Vlak daarvoor verscheen ook de groom, Prins Harry, die dolgelukkig oogde.

Getty Images

Rolverdeling

Hoewel er even speculatie was dat moeder Ragland (een voormalig yogalerares en sociaal werker uit Los Angeles) haar dochter naar het altaar zou begeleiden, werd vandaag in een statement bekend dat Prins Charles zo galant is geweest de schone taak op zich te nemen om de bride-to-be weg te geven aan zijn zoon. Hij zei hierover 'very pleased' te zijn, om de Amerikaanse ex-actrice zo in zijn koninklijke familie te verwelkomen. Al zal (naar verluidt als een soort feministisch statement) de bruid de eerste paar meters alleen afleggen, waarna de 69-jarige Prins haar de arm zal bieden. Markle en haar moeder genoten deze middag van een traditionele afternoon tea met sandwiches, scones en taartjes bij de Koningin, Prins Harry's grootmoeder.

Getty Images

Jurk van Roland Mouret

Ondertussen raken we bij Vogue (en natuurlijk wereldwijd) niet uitgepraat over wie toch de trouwjurk zou hebben ontworpen voor de kerkceremonie? Wij wedden op Erdem, Stella McCartney, Jenny Packham, Ralph & Russo of Roland Mouret... En wat zien we vandaag? Meghan Markle draagt een marineblauw Bardot-stijl jurkje van de hand van bevriende ontwerper Mouret. Waarschijnlijk is de zogenaamde Barwick Dress binnen no-time uitverkocht, maar deze is nu nog wel bij FarFetch te vinden. Nu is het wachten op het grote moment, het begin van de royal wedding op Windsor Castle morgen.

Getty Images

Vogue lanceert op dinsdag 22 mei de Vogue Royal Wedding Special, met de mooiste verhalen en beelden over de huwelijken van de Britse koninklijke familie, het liefdesverhaal van Harry en Meghan en uiteraard de mooiste beelden van zaterdag 19 mei!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle