Hier zijn de eerste beelden van Meghan Markle's bruidsjurk in Suits

Suits heeft de eerste beelden van Rachel Zane's bruidsjurk vrijgegeven.

meghan-bruidsjurk-suits
Getty Images

We hoeven nog maar acht weken te wachten tot de Big Day van Meghan Markle en prins Harry op 19 mei, en ondanks dat er ontzettend veel bekend is over de bruiloft van het jaar, zal in ieder geval één onderwerp strikt geheim blijven tot de grote dag: de bruidsjurk. Voor wie niet kan wachten tot de onthulling van de ontwerper en het ontwerp, biedt wellicht deze sneak peek van Suits wat soelaas: de eerste vrijgegeven beelden van de bruidsjurk van Rachel Zane, Meghan Markles rol, in Suits.

De eerste beelden

De eerste aflevering uit het laatste deel van seizoen zeven van de serie is gisteravond live gegaan op Netflix in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië (Nederland moet nog wachten tot 2019), en is tevens het laatste seizoen van Meghan Markle in de populaire serie. En zoals de beelden van de allerlaatste aflevering vrijgegeven door Entertainment Weekly laten zien, is wel duidelijk hoe het afscheid van Meghan eruit komt te zien: heel symbolisch met ook een bruiloft voor Rachel Zane en vriend Mike Ross, gespeeld door Patrick J. Adams.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hoewel alleen nog de achterkant van de jurk zichtbaar is (er moet nog iets overblijven om naar uit te kijken in de serie), zien we in ieder geval al een laag uitgesneden rugdecolleté, ontblote armen met een volle kanten rok en valt Meghans bruidshaar simpel losjes over haar schouders, zonder sluier. Waarschijnlijk kunnen we een heel ander exemplaar (of exemplaren: met een tweede jurk voor de avond) verwachten op 19 mei, in ieder geval met lange mouwen (alle koninklijke Britse bruiden houden zich hier aan) en eentje die indruk zal maken in de grootsheid van St George's Chapel en op televisie-camera's.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle