Meghan Markle en prins Harry arriveren op de trouwlocatie

Meghan Markle en prins Harry zijn zojuist aangekomen bij de trouwlocatie, Windsor Castle.

meghan-harry-prins-markle-trouwlocatie
Meghan's Mirror

Het is bijna zover: de royal wedding! Soon-to-be echtgenoten Meghan Markle en prins Harry zijn zojuist aangekomen bij Windsor Castle, zo meldt The Daily Mail. Ze zijn er alvast om te repeteren voor de grote dag, en om traditiegetrouw thee te drinken met koningin Elizabeth in Windsor.

Achterbank

Het verloofde stel reisde in een Range Rover, omsingeld door politie. Meghan droeg een bodysuit van Tuxe Bodywear, die inmiddels is uitverkocht. Ook prins William en Kate Middleton verlieten vandaag Kensington Palace om naar Windsor te reizen. Eerder vandaag deed Meghan Markle een uitspraak over de afwezigheid van haar vader bij de bruiloft. ‘Ik heb altijd veel om mijn vader gegeven en ik hoop dat hij de ruimte krijgt die hij nodig heeft om zich op zijn gezondheid te kunnen richten.’ Meghan en Harry zagen er gelukkig niet al te gespannen uit op de achterbank – hopelijk kunnen ze zich in alle rust voorbereiden op de bruiloft.

Meghan's Mirror

Vogue lanceert op dinsdag 22 mei de Vogue Royal Wedding Special, met de mooiste verhalen en beelden over de huwelijken van de Britse koninklijke familie, het liefdesverhaal van Harry en Meghan en uiteraard de mooiste beelden van zaterdag 19 mei! Bestel nu alvast dit collector's item van Vogue vooruit, zodat je deze als eerste in huis hebt!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle