Waarom iedereen het over de nieuwe armband van Meghan Markle heeft

Meghan Markle is gedoopt en kreeg een armband cadeau met een diamanten kruis.

meghan-markle-royal-wedding-cadeau-armband
Getty Images

Vorige week meldden Britse media dat de aanstaande vrouw van prins Harry, Meghan Markle, in het geheim zou zijn gedoopt. Tijdens haar eerste verschijning na de doop droeg Markle een diamanten armband, die de gemoederen vorige week flink bezig hield.

Doopcadeau

People deed onderzoek naar de armband en meldt dat het nieuwe sieraad van Meghan wel eens een doopcadeau kan zijn. De armband met een subtiele diamanten kruis werd voor het eerst om de arm van Markle gezien tijdens een bezoek aan Birmingham, op Internationale Vrouwendag. De armband blijkt een ontwerp van Meghans favoriete sieradenmerk Birks. Ze combineerde de armband met haar unieke verlovingsring, ontworpen door haar aanstaande man Harry. Hoewel koningin Elizabeth niet aanwezig kon zijn bij de doop is de toetreding tot de Anglicaanse kerk een bijzonder gebaar richting de koningin.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle