De twee immense huwelijkscadeaus van koningin Elizabeth aan prins Harry en Meghan Markle

York Cottage: het huwelijkscadeau van Meghan Markle en prins Harry van koningin Elizabeth.

meghan-markle-prins-harry-huwelijkscadeau
Getty Images

Meghan Markle en prins Harry hebben hun bruiloftgasten en andere personen die het stel wil feliciteren met hun huwelijk verzocht een donatie te maken voor een goed doel, in plaats van hen een huwelijkscadeau te geven. Maar grootmoeder konining Elizabeth kan het echter niet het stel wél een zowel fysiek als symbolisch cadeau mee te geven na 19 mei, en uiteraard niet zomaar iets.

York Cottage

Net zoals Kate Middleton en prins William na hun huwelijk in april 2011, krijgen Meghan en Harry namelijk een buitenhuis (!) cadeau van de koningin. Het gaat om York Cottage op het landgoed van Sandringham, een van de buitenpaleizen van Elizabeth, in Norfolk in het oosten van Engeland. Ook Kate en William hebben hier hun buitenhuis, Anmer Hall, waar ze ook een aantal jaar na hun bruiloft woonden totdat prins George naar school moest. Anmer Hall lieten de Cambridges, net zoals hun woonruimten in Kensington Palace, flink verbouwen voordat ze erin trokken. Waarschijnlijk zal dit ook het geval zijn voor York Cottage, want dit doet momenteel dienst als het administratieve kantoor van Sandringham en huist deels vakantie appartementen en woonplek voor personeel van Sandringham.

Anmer Hall, het buitenhuis van Kate en William op het landgoed Sandringham in Norfolk.
Getty Images

Het tweede cadeau

Maar naast een gigantisch huis, krijgen Meghan en Harry nog een huwelijkscadeau van formaat van Elizabeth: een belangrijke adellijke titel. Waarschijnlijk zal het gaan om een hertogdom, net zoals Kate en William. Het hertogdom Sussex en Clarence staan nog 'open'. Dit zal op zaterdag 19 mei, de dag van hun bruiloft, bekend worden gemaakt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle