Meghan Markle toont verlovingsring tijdens het eerste officiële fotomoment met prins Harry

Dit zijn de officiële verlovingsfoto's van Meghan Markle en prins Harry.

verlovingsring-meghan-markle
Getty Images

Meghan Markle en prins Harry zijn verloofd! De twee hadden zojuist hun eerste officiële fotomoment in de Sunken Gardens van Kensington Palace. Uiteraard konden de kersverse verloofden niet anders dan breedlachs de camera’s tegemoet gaan.

Getty Images

Vanochtend bevestigde het Britse koningshuis dat prins Harry zich heeft verloofd met Meghan Markle, met wie hij ongeveer 16 maanden samen is. Zoals het hoort, lichtte hij zijn grootmoeder koningin Elizabeth in en vroeg hij toestemming van de ouders van Meghan.

Getty Images

Harry en Meghan liepen hand in hand naar het persmoment waar Meghan trots haar - door Harry zelf ontworpen - verlovingsring aan de wereld toont. In het midden van de ring zit een diamant uit Botswana samen met twee stenen uit de persoonlijke collectie van prinses Diana. Harry droeg een marineblauw pak en Meghan verscheen in een donkergroene jurk van Parosh, die helaas is uitverkocht, maar ontwerper Paolo Rossello zegt opnieuw uit te brengen. Daaroverheen koos Meghan voor een witte jas van het Canadese Line the Label, waarmee ze eer betoonde aan haar woonplaats Toronto waar Markle verbleef voor de opnames van Suits. Ze maakte de outfit af met hakken van Aquazzura en oorbellen van Les Plaisirs de Birks. En natuurlijk niet te vergeten: die million dollar smile.

Een close-up van de door Harry zelf ontworpen verlovingsring.
Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle