Meghan Markle en Prins Harry zijn verloofd

Meghan Markle en Prins Harry zijn officieel verloofd en trouwen in de lente van 2018.

meghan-markle-prins-harry-verloofd
Chris JacksonGetty Images

Jáháá! De Britse prins Harry heeft zich verloofd met actrice Meghan Markle. Dat heeft zijn vader prins Charles bekendgemaakt. Na maanden van speculatie bevestigt Clarence House vandaag de verloving. Volgens Britse media is Harry vorige maand op een knie gegaan.

Lentebruiloft

In het officiële bericht staat dat Harry koningin Elizabeth, zijn oma, en andere leden van de koninklijke familie op de hoogte heeft gebracht. Ook heeft hij toestemming gevraagd aan de ouders van Markle. 'We zijn enorme blij voor hen,' laten ze weten. 'Onze dochter was altijd vriendelijk en liefhebbend. Een huwelijk met Harry, die dezelfde kwaliteiten deelt, doet ons als ouders veel plezier.' Het koninklijk huis laat weten dat het huwelijk in het voorjaar van 2018 zal gaan plaatsvinden.

Meghan en Harry

Meghan Markle en prins Harry leerden elkaar in de zomer van 2016 kennen. Ze werden aan elkaar voorgesteld in Londen door gezamenlijke vriend Markus Anderson. De twee maakten dit jaar hun eerste gezamenlijke publieke optreden tijdens de Invictus Games in Toronto. Vorige week werd bekend dat de actrice inmiddels is verhuisd naar Londen, om zich te richten op de relatie met Harry. Uit het persbericht van Clarence House blijkt dat Harry en Meghan samen gaan wonen in het Nottingham Cottage, op het terein van Kensington Palace.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle