Alles wat je moet weten over de liefde tussen Meghan Markle en prins Harry

Vogue zet alles over Meghan Markle en prins Harry voor je op een rijtje.

liefde-meghan-markle-prins-harry
Getty Images

Als we de Britse pers mogen geloven zal prins Harry zeer binnenkort verloven met zijn Amerikaanse vriendin Meghan Markle. Het is wachten op de aankondiging van de royal engagement. Intussen wordt er druk gespeculeerd over de liefde tussen het nieuwe koninklijke koppel. Dit weekend werd de documentaire When Harry Met Meghan: A Royal Romance in Engeland uitgezonden, met nieuwe onthullende feiten. We zetten alle feiten over de romance op een rij.

1. Harry is al veel langer verliefd op Meghan

In de nieuwe documentaire vertelt royaltykenner Katie Nicholl dat Harry al twee jaar voor hun ontmoeting een oogje had op Meghan Markle. De prins kende haar vooral als Rachel Zane, de rol die Meghan speelt in televisieserie Suits en noemde haar ooit zijn 'ideale vrouw'.

2. Cupido

In de documentaire wordt onthuld dat gemeenschappelijk vriend Markus Anderson de twee aan elkaar koppelde. ‘Harry vroeg Markus of hij een ontmoeting kon regelen. Dat gebeurde in een van de privékamers van het exclusieve Soho House in Londen, toen Meghan in de Britse hoofdstad was voor Wimbledon om haar goede vriendin Serena Williams toe te juichen. Ze waren met z'n zevenen of achten, dus het was de perfecte gelegenheid voor Harry en Meghan om elkaar in een informele setting te spreken. Ze was grappig, pittig, zelfverzekerd en niet onder de indruk van het feit dat Harry een prins is,' aldus Nicholl.

3. Meeting Queen Elizabeth

Uit eerdere berichten kunnen we opmaken dat Meghan Queen Elizabeth al heeft ontmoet. De ontmoeting heeft volgens ingewijden plaats gevonden in Buckingham Palace, onder het genot van een kop thee. In de documentaire vertelt een royaltykenner dat de ontmoeting succesvol verliep en Elizabeth het stel haar zegening gaf.

4. Gezamenlijk optreden

Het eerste gezamenlijke optreden vond plaats tijdens de Invictus Games in Toronto. Meghan en Harry hielden elkaars hand stevig vast en weken niet van elkaars zijde. Ze zoenden zelfs in het openbaar, iets wat in koninklijke kringen zelden voorkomt. Zo houden prins William en Kate Middleton altijd een gepaste afstand, omdat zij het land vertegenwoordigen. Prins Harry is pas de zesde in lijn voor troonopvolging, waardoor hij zich in het openbaar informeler kan bewegen.

5. Afscheid

Markle neemt binnenkort afscheid van haar rol als Rachel in hitserie Suits. Meghan diende haar ontslag in om zich volledig te kunnen focussen op haar relatie met prins Harry. De actrice verhuist volgens geruchten binnenkort ook vanuit Canada naar Engeland. Het kersverse koppel is samen op zoek naar hun eerste huis, in de buurt van Cotswolds, waar ook Victoria en David Beckham, Kate Moss en Stella McCartney wonen.

6. Markle zet zich in voor goede doelen

Meghan zet zich graag in voor goede doelen. Zo is ze ambassadeur voor Canada’s World Vision Clean Water en is ze voorvechter van vrouwenrechten. Twee jaar geleden gaf ze een indrukwekkende speech voor voormalig secretaris-generaal van de Verenigde Naties Ban Ki Moon. Ook sprak ze vorige maand nog met de Canadese president Trudeau over haar werk in Rwanda namens de World Vision Clean Water. Ze treedt daarmee in de voetsporen van Harry's moeder, prinses Diana, die zich ook inzette voor talloze goede doelen. De perfecte prinses, vinden de Britten.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle