Dit zijn de officiële verlovingsfoto's van Meghan Markle en prins Harry

Meghan Markle en prins Harry vieren hun verloving met hun eerste officiële portretfoto's.

The royal fairytale continues. Net op tijd voor de feestdagen brengen Meghan Markle en prins Harry hun officiële verlovingsfoto naar buiten. Fotograaf Alexi Lubomirski had de eer om het verliefde stel vast te leggen.

Close-up

Kensington Palace heeft zojuist het eerste officiële portret van Meghan Markle en prins Harry vrijgegeven. Ze werden gefotografeerd door Alexi Lubomirski op de trappen van het Frogmore House, een voormalige residentie van de Britse koninklijke familie op het terrein van Windsor Castle. Meghan draagt een zwarte jurk met gouden applicaties en Harry draagt een donkerblauw pak. Het koninklijke koppel geeft ook een liefdevol zwart-wit portret vrij, waarop de verlovingsring die Harry speciaal voor Meghan liet maken, goed op te zien is.

Royal wedding

Meghan Markle en prins Harry zullen op 19 mei 2018 in het huwelijksbootje stappen. Kensington Palace maakte eerder deze maand ook bekend dat Meghan Kerst zal vieren met de royals, in Sandringham. Daar zal zij onder andere op eerste kerstdag de kerkdienst bijwonen, samen met de andere leden van het Britse koningshuis.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle