Zo woonde Meghan Markle de bruiloft van Pippa Middleton bij

Hoewel Meghan Markle niet aanwezig was bij de kerkceremonie woonde zij wel de receptie bij.

meghan-markle-bruiloft-pippa-middleton
Getty Images

E! News en People bevestigen dat Meghan Markle toch wel te gast was op Pippa Middleton's bruiloft. Hoewel de actrice s'ochtends niet aanwezig was bij de kerkceremonie woonde zij wel de receptie bij samen met haar geliefde prins Harry. Na de dienst in de St. Mark's Church in Englefield, reed Harry persoonlijk terug naar Londen om Meghan op te halen. Dit kostte hem maar liefst 160 kilometer.

Zo weinig mogelijk aandacht

De prins zou naar verluidt zelf zijn terug gereden naar Londen, met zijn bodyguard naast zich, en is vervolgens met Markle naar het landgoed van de Middeltons in Bucklebury gereden om daar de receptie bij te wonen. Meghan arriveerde afgelopen woensdag al in Londen en werd vrijdag nog in een spa gesignaleerd. Het koppel probeerde op Pippa's grote dag zo weinig mogelijk aandacht te trekken. Zo'n 300 gasten waren aanwezig op Pippa en James Matthews' black-tie receptie. Het evenement vond plaats in een groot glazen huis dat speciaal voor de gelegenheid was gebouwd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle