Jessica Mulroney is achter de schermen veel meer dan Meghan Markles getuige

Meghan Markles bruiloft komt eraan, en Jessica Mulroney helpt met de planning.

meghan-markle-getuige-jessica-mulrone
Getty Images

Hoewel het nog niet bevestigd is wie Meghan Markle’s maid of honor is voor haar bruiloft met prins Harry op 19 mei, meent Vanity Fair dat vriendin en stylist Jessica Mulroney niet alleen de taak van getuige zal vervullen, maar ook in het geheim de weddingplanner is. Volgens een bron van Vanity Fair heeft Jessica een cruciale rol in het organiseren van de bruiloft.

Onmisbaar

‘Ze is Meghans beste vriendin en de persoon die Meghan vertrouwt om te helpen met het plannen van elk detail,’ vertelt de bron. ‘Ze helpt Meghan met het maken van alle belangrijke beslissingen. Dagelijks discussiëren ze via de telefoon over elk element van de bruiloft, van de jurk tot de bloemen tot de canapés en de fotografie. Meghan is erg afhankelijk van Jessica en Jessica is absoluut onmisbaar geweest. Ze heeft Meghan en Harry al met zoveel geholpen.’ Prins Charles, de vader van Harry, zou hebben voorgesteld om zijn vriend en medewerker Michael Fawcett te laten helpen met het evenment, maar hij werd gezien als te traditioneel door het aanstaande echtpaar. Ze wilden liever ‘hun eigen mensen,’ volgens de bron.

Late-night snacks

Meghan en Harry breken wel vaker met tradities, ook voor hun bruiloft. Zo kiezen ze voor een vlierbloesem- en limoentaart van de Californische bakker Claire Ptak in plaats van de klassieke fruittaart, en verzorgt de hippe Londense bloemist Philippa Craddock het boeket. Naar verluidt zullen cateringbedrijf Table Talk en evenement organisator Fait Accompli de grote dag verzorgen, maar Mulroney zou Markle helpen om vernieuwende ideeën te bedenken voor de avondreceptie, zoals hamburger foodtrucks voor late-night snacks. ‘[Jessica] en haar man, Ben, waren de eersten die wisten over de romance en ze horen echt bij de intieme vriendenkring. Meghan houdt van Jessica's stijl en vertrouwt haar expertise.’ Hoe dan ook zal de bruiloft op 19 mei tot in de puntjes verzorgd zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle