Meghan Markle zal bijzondere odes aan prinses Diana dragen op haar bruiloft

Meghan Markle's boeket en tiara zullen verwijzen naar wijlen prinses Diana.

meghan-markle-prinses-diana-ode
Getty Images

Dit weekend maakte Kensington Palace dat Philippa Craddock de bloemen voor de bruiloft van Meghan Markle en prins Harry op 19 mei zal verzorgen in St George's Chapel en St George's Hall. Nu blijkt dat de bloemkeuze waarschijnlijk een speciale verwijzing is naar wijlen prinses Diana, de moeder van Harry.

Witte rozen

Volgens bronnen zal het bruidsboeket van Meghan bestaan uit witte tuinrozen, die symbool staan voor prinses Diana. De witte rozen zullen ook onderdeel zijn van de bloemstukken in de kerk, naast witte pioenrozen (Meghans favoriete bloem) en vingerhoedskruid aldus de BBC. Witte rozen staan symbool voor puurheid, deugd, onschuld en oprechtheid, kenmerken die zeker passen bij de op 36-jarige leeftijd overleden Diana.

De Spencer tiara

Daarnaast wordt gezegd dat Meghan een tiara zal dragen uit Diana's familie, de zogenaamde Spencer tiara, die niet meer gedragen is in het openbaar sinds de dood van Lady Di in 1997. Deze tiara droeg Diana zelf ook op haar huwelijksdag met prins Charles in 1981, een familiestuk dat gedragen is door alle zussen van Diana op hun bruiloften.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle