Prins Harry en Meghan Markle hebben de bloemen voor hun bruiloft uitgekozen

Kensington Palace maakt de bloemist van Meghan Markle en Prins Harry's bruiloft bekend.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het koninklijke huwelijk tussen Prins Harry en Meghan Markle komt gestaag dichterbij, en zal zelfs live op tv worden uitgezonden. Meer nieuws druppelt binnen, waaronder de bekendmaking van de bloemist die de bruiloft zal aankleden. Zo maakt Kensington Royal op Instagram bekend dat bloemist Philippa Craddock de flora voor de kerkceremonie op 19 mei a.s. zal verzorgen.

Philippa Craddock

Seizoensgebonden en biodivers

De in Londen wonende en werkende Craddock (met een atelier in Fulham en bloemenwinkel in Selfridges) werkt met verschillende merken wereldwijd en ontwerpt samen met specialisten ook gehele bloemeninstallaties voor campagnes, projecten, speciale evenementen en (natuurlijk) bruiloften. Kensington Royal gaat verder in op de details van de bloemenpracht tijdens het moment dat miss Markle en Prins Harry hun huwelijk zullen bezegelen: 'Het vertoon in St George's Chapel zal voorzien zijn van gebladerte uit The Crown Estate en Windsor Great Park. Verder zal er gebruik worden gemaakt van planten uit het seizoen waaronder takjes beuken en berk, als ook witte tuin rozen, pioenrozen en vingerhoedskruid. (Volgens Markle's inmiddels gedelete Instagram-account zijn haar favoriete bloemen ook pioenrozen.) De designs zullen de wilde en natuurlijke landschappen reflecteren waar veel van de planten vandaan komen. De Koninklijke Parken zullen ook voorzien in bestuif-vriendelijke planten van wilde bloemenweiden. Deze planten zijn een geweldig leefgebied voor bijen en helpen bij het behouden van een gezond en biodivers ecosysteem.' In 2011 kozen Prins William en Kate Middleton ook voor bruidsbloemen uit Windsor Great Park's Valley Gardens in Surrey.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle