Meghan Markle geeft al hints over haar gedroomde trouwjurk

Zo zou Meghan Markles bruidsjurk er wel eens uit kunnen gaan zien.

meghan-markle-prins-harry-royal-wedding-bruidsjurk-hint
Getty Images

Nu de verloving van prins Harry en Meghan Markle officieel is, ligt er minstens één vraag op ieders lippen. Hoe zal de jurk eruit zien? De actrice heeft al meerdere malen een trouwjurk gedragen en weet ondertussen bovendien heel goed wat ze mooi vindt. En dat geeft al enig inzicht in hoe haar droomjurk in het aankomende voorjaar eruit gaat zien.

Sprookjesachtig

Meghan Markle is welbekend als het om bruidsjurken gaat. Ze droeg in haar rol als Rachel Zane in Suits al een bruidsjurk van Anne Barge aan het einde van seizoen 5. Ze is hiernaast eerder in het huwelijksbootje gestapt met producent Trevor Engelson warvoor ze uiteraard ook een bruidsjurk droeg. Nadat de Suits-aflevering werd uitgezonden vroegen verschillende media zich ineens af wat Meghans eigen ultieme jurk voor haar bruiloft is. Aan de Amerikaanse Glamour vertelde de toekomstige Duchess of Sussex dat haar favoriete merken onder meer Delphine Manivet en Christos Costarellos zijn dat ze ‘altijd al fan van couturier Elie Saab’ is geweest. ‘J.Mendel is ook spectaculair,’ voegde ze toe. People kwam erachter dat Meghans jurk nog best eens op die uit Suits zou kunnen gaan lijken, aangezien ze de stijl zo ‘klassiek en sprookjesachtig’ vond. ‘Klassiek en simpel is essentieel, misschien met een moderne twist. Ik hou persoonlijk van jurken die onvoorspelbaar en subtiel romantisch zijn,’ zegt ze aldus People.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle