Prins Harry ontwerpt speciale verlovingsring voor Meghan Markle

Prins Harry en Meghan Markle kondigen volgens bronnen hun verloving binnenkort aan.

meghan-markle-prins-harry-verlovingsring-ontworpen
Getty Images

Volgens Britse media staat de koninklijke familie op het punt de verloving van prins Harry en Meghan Markle aan te kondigen. Het personeel van Buckingham Palace werd vorige week bijeengeroepen voor een 'speciale aankondiging'. Volgens het laatste nieuws heeft Harry al een verlovingsring uitgezocht.

Ontwerp

Het Amerikaanse tijdschrift US Weekly meldt dat Harry zelf achter de schetstafel is gaan zitten om een verlovingsring voor Meghan te ontwerpen. In de verlovingsring zouden ook diamanten verwerkt zijn van prinses Diana, de moeder van Harry. Ingewijden vertellen aan het Amerikaanse tijdschrift dat de aankondiging in januari zal plaatsvinden, gevolgd door de royal wedding in de zomer van volgend jaar. Meghan is inmiddels naar Londen verhuisd, en gaat volgens ingewijden binnenkort samenwonen met Harry in zijn appartement in Nottingham.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle