Wist je dat Kate Middleton een tweede bruidsjurk droeg op haar huwelijksdag?

Dit was Kate Middletons tweede bruidsjurk voor haar huwelijk met Prins William.

kate-middleton-tweede-bruidsjurk
Getty Images

Op 29 april 2011 gaven Prins William en Kate Middleton elkaar het ja-woord in het Londense Westminster Abbey. Alle ogen waren op het nieuwe koninklijke koppel gericht en natuurlijk op dé jurk van Kate. De Duchess droeg een prachtig ontwerp van ontwerpster Sarah Burton voor het modehuis Alexander McQueen. In de avond koos Kate voor een andere bruidsjurk.

Tweede bruidsjurk

Niet veel mensen weten dat Kate Middleton na de openbare ceremonie van trouwjurk wisselde. Na de huwelijksvoltrekking trok het kersverse bruidspaar wuivend in een open rijtuig door de stad en verschenen William en Kate op het balkon van het Buckingham Palace voor dé kus. Vlak voor het diner en de festiviteiten in het paleis wisselde Middleton haar jurk met lange kanten mouwen en enorme sleep in voor een simpele, zijden jurk, ook ontworpen door Sarah Burton. Uiteraard was ‘ie net zo prachtig als haar bruidsjurk voor de dag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton