Waarom Meghan Markle niet aanwezig is op de bruiloft van Pippa Middleton

Prins Harry mag Meghan Markle niet als plus one meenemen naar de bruiloft van Pippa Middleton en James Matthews.

meghan-markle-bruiloft-pippa-middleton
Getty Images

Eerder deze maand nam prins Harry zijn vriendin Meghan Markle mee naar de bruiloft van zijn goede vriend Tom Iskip en Lara Hughes-Young, in Jamaica. Het was voor het eerst dat het nieuwe koninklijke koppel samen in het openbaar verscheen. Een verloving lijkt nabij. Ook al zijn Harry en Meghan serieus aan het daten, volgens het laatste nieuws is de actrice niet welkom op het huwelijk van Pippa Middleton, Kate Middleton's zus.

Het stralende middelpunt

Pippa Middleton zal in mei met haar liefde James Matthews in het huwelijksbootje stappen. Het jongere zusje wil een no ring, no bring-policy introduceren, zodat Harry geen plus one mee kan nemen. Middleton zou bang zijn dat de aanwezigheid van Markle de bruiloft verstoord en alle ogen op het kersverse stel gericht zullen zijn. Pippa weet hoe dat is, want op de royal wedding van zus Kate en prins William ging er veel aandacht naar de Alexander McQueen-jurk van het bruidsmeisje. Haar achterwerk kreeg zelfs een eigen Twitter-account.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle