H&M heeft een betaalbare versie van Kate Middletons bruidsjurk

De trouwjurk van Kate Middleton kun je nu voor een prikkie op de kop tikken bij H&M.

betaalbare-versie-kate-middleton-bruidsjurk
Getty Images

Koningshuis fans en toekomstige bruiden die Kate Middletons bruidsjurk uit 2011 nog steeds niet kunnen vergeten kunnen hun hart ophalen. Bij H&M is nu een betaalbare versie van de witte, kanten jurk met lange mouwen verkrijgbaar, haast een exacte kopie van de Alexander McQueen jurk – ontworpen door creative director Sarah Burton – van de Duchess of Cambridge.

H&M, Getty Images

De look-a-like Kate Middleton bruidsjurk van H&M is verkrijgbaar op de Amerikaanse H&M website voor $299. Volgens Harper’s Bazaar zou Kate Middletons trouwjurk ruim €170.000 hebben gekost. De replica van H&M heeft veel elementen van Kate’s jurk: de kanten mouwen, halslijn en het A-lijn silhouet lijken haast precies op de Alexander McQueen jurk. Echter zijn de lint in de taille, de spit aan de achterkant en het ontbreken van kanten details aan de onderkant van de jurk aanwijzingen dat het toch echt om een ander ontwerp gaat. Ook mist de iconische lange sleep en sluier, maar ach, voor $299 mogen we niet klagen.

Op de Nederlandse website van H&M zijn beelden van de jurk al te zien in het ‘The Wedding Shop’ gedeelte van de webshop, dus wij verwachten dat ook in Nederland de jurk snel te koop zal zijn.

H&M

Met Meghan Markle en prins Harry’s royal wedding in het vooruitzicht op 19 mei kunnen we snel nog meer koninklijke bruidsjurken inspiratie verwachten. Alhoewel we nog niet weten welke jurk Meghan zal kiezen voor de bruiloft, zullen wij (en H&M) met Argusogen toekijken.

H&M
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton