Zwangere Pippa Middleton verschijnt bij bruiloft Meghan en Harry

Pippa Middleton was ook aanwezig bij het huwelijk van Meghan en Harry, inclusief zwangere buik.

pippa-middleton-bruiloft-meghan-harry
Getty Images

De zwangere Pippa Middleton (34), zus van Kate Middleton, ziet eruit om door een ringetje te halen tijdens de bruiloft van Meghan Markle en prins Harry. Pippa Middleton arriveert samen met haar man James Matthews (42), met wie ze trouwde in mei 2017.

Hoewel Pippa over het algemeen een leven buiten de spotlights leeft, kon ze deze feestelijke dag niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Middleton droeg een zijden jurk The Fold genaamd Hepburn met plissé rok. Haar man James Matthews droeg een morning suit en zagen we eerder op straat aankomen met hun, ingepakte, huwelijkscadeau voor het koppel.

Pippa kent prins Harry goed, met name sinds ze samen met hem getuige was voor het huwelijk van Kate en William in 2011. Ze liepen samen destijds Westminster Abbey uit achter het bruidspaar.

Eerder deze week bleek al dat Pippa het liefst losvallende jurkjes draagt tijdens haar zwangerschap.

Vogue lanceert op woensdag 23 mei de Vogue Royal Wedding Special, met de mooiste verhalen en beelden over de huwelijken van de Britse koninklijke familie, het liefdesverhaal van Harry en Meghan en uiteraard de mooiste beelden van zaterdag 19 mei! Bestel nu alvast dit collector's item van Vogue vooruit, zodat je deze als eerste in huis hebt!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding