Bee Shaffer en Francesco Carrozzini hielden tweede bruiloft in Portofino

De dochter van Anna Wintour stapt in het huwelijksbootje, tijdens tweede huwelijksceremonie.

Formal wear, Wedding dress, Marriage, Suit, Bridal clothing, Ceremony, Wedding, Bride, Dress, Fashion,
Getty Images

Het is een modern sprookje: Anna Wintours dochter, Bee Shaffer, mag in de documentaire The September Issue dan niks te maken willen met mode, uiteindelijk valt ze wel als een blok voor de zoon van een collega van haar moeder, namelijk wijlen hoofdredacteur van Vogue Italia, Franca Sozzani. Shaffer (30) en Francesco Carrozzini trouwden zojuist voor een tweede keer (!) in Portofino, Italië.

Bee Shaffer en Francesco Carrozzini.
Getty Images

Van New York naar Portofino

De bruid zag er stralend uit in een ivoorkleurige jurk van het op en top Italiaanse Dolce & Gabbana, met een bijpassende sluier. De 35-jarige Francesco koos voor een marineblauw pak. Vlak voor deze tweede huwelijksfestiviteiten in Europa, was het koppel al officieel getrouwd op het landgoed van Wintour, in Long Island, upstate New York. Zo zijn ze dus gehuwd in de landen waar beiden vandaan komen; Shaffer groeide op in de States, Carrozzini uiteraard in Italië. De Dolce & Gabbana-jurk werd speciaal voor de brunette op maat gemaakt – een romantische en vintage-geïnspireerde look. Opvallend was dat ze een schoen droeg met een klein blokhakje, terwijl ze voor haar eerste trouwerij zelfs platte sandaaltjes bij haar witte trouwjurk droeg. Onder meer Fiat-erfgenaam, Lapo Elkann, was van de partij. Wintour vloog een paar dagen eerder naar Europa, voor een Wimbledon-wedstrijd, maar werd niet vastgelegd bij de festiviteiten. Na de ceremonie kleedde Shaffer zich om in een relaxte printjurk, en werd het paar hand in hand gezien. Felicitaties gaan uit naar het knappe duo! Naar verluidt waren ze aan het daten sinds oktober 2016.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding