Karlie Kloss is verloofd met Joshua Kushner

Karlie Kloss maakt bekend verloofd te zijn.

karlie-kloss-verloofd
Getty Images

Gisterenavond maakte Karlie Kloss, topmodel en techexpert, het bekend op Instagram: haar verloving met Joshua Kushner, met wie ze al lange tijd samen is. Kushner is, zoals de naam al weggeeft, het broertje van Ivanka Trumps man. Terwijl de 25-jarige, in Chicago geboren Kloss eerder een aanhanger is van de Obama's en Hillary Clintons van deze wereld.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In Italië

Al die politieke voorkeuren terzijde, het stel is verliefd en willen de rest van hun leven samen doorbrengen. Op het social media-netwerk postte ze een foto van hen samen in omhelzing, met op de achtergrond de oceaan: 'Ik hou meer van je dan woorden ooit zullen kunnen uitdrukken. Josh, je bent mijn beste vriend en soulmate. Ik kan niet wachten op voor eeuwig samen. Ja, miljoen keer ja.' Hierop draagt de Victoria's Secret Angel ook haar verlovingsring. Kushner deelde een foto van Kloss op zijn account, met daarbij: 'fiancé'. Ze begonnen in 2012 te daten. Het is onbekend waar Kushner op één knie is gegaan om zijn vriendin ten huwelijk te vragen, maar ze zijn nu wel op vakantie in Capri, Italië. Ze werden door fotografen eerder vastgelegd op een jacht, en het supermodel deelde een beeld waarop ze aan het jetskiën is voor bekende rotsformatie Faraglioni. In ieder geval, gefeliciteerd!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding