In 8 stappen klaar voor het altaar

Stoom jezelf met dit prepritueel klaar voor de mooiste dag van je leven en laat niets aan het toeval over.

klaar-voor-het-altaar
Camilla Akrans, Vogue Japan, maart 2010

Met het naderen van de trouwdag slaat de stress toe: in hoeverre is je lichaam eigenlijk voorbereid op de grote dag? Stoom jezelf met dit prepritueel bestaande uit 8 stappen klaar voor de mooiste dag van je leven en laat niets aan het toeval over.

1

Stap eens binnen bij JuiceBrothers aan de Van Woustraat voor een reinigende sapkuur. Hun verse én lekkere sapjes zitten boordevol vitaminen en mineralen die zorgen voor een instant boost. Kies het aantal dagen (1,3 of 5) en het niveau van je cleanse en je kunt meteen beginnen. Tip: neem een aantal gezonde snacks en salades uit de winkel mee om na je kuur op de gezonde tour te blijven.Van Woustraat 151 in Amsterdam.

2

Neem een personal trainer in de armen, trommel je vriendinnen op voor een work-out of maak in het weekend een extra lange wandeling, oftewel beweeg! Niet alleen omdat het gezond is maar ook omdat die trouwjurk dan net wat beter past. Waag je bijvoorbeeld aan deze workout tips van fitness guru Kayla Itsines.

3

Verlies nog wat extra centimeters (10 tot 35 cm in één behandeling!) en kom tot rust tijdens een Universal Body Contour Wrap bij The City Street Spa. Tijdens deze behandeling word je ingepakt met doeken vol klei die ervoor zorgen dat de afvalstoffen uit je lichaam verdwijnen. Je voelt je als herboren!Prinsengracht 764 of Centre Neuf Utrechtsestraat 120 in Amsterdam.

4

Last van cellulitis? Bezoek Bodyfix voor een anti-cellulitismassage van Agnieszka. Tijdens deze intensieve massage wordt de bloedcirculatie gestimuleerd waardoor het bindweefsel gifstoffen gaat afvoeren. Hierdoor krijgt de huid zijn natuurlijke elasticiteit en gladheid terug. Houd wel rekening met de nodige blauwe plekken en meerdere behandelingen voordat het resultaat zichtbaar is. Legmeerplein 7 in Amsterdam.

Camilla Akrans, Vogue Japan, Maart 2010

5

Ga voor een gezichtsbehandeling mét effect langs bij Janneke van Just Skin. Haar beruchte bindweefselmassages staan gerand voor een stralende huid. De onmisbare basis voor je bruidsmake-up straks!Van Baerlestraat 132 in Amsterdam.

6

Hét adres voor een waxbehandeling in Nederland is The Waxing Company. In deze waxing store speciaal voor vrouwen kan je terecht voor verschillende behandelingen van lichaam tot gezicht, waaronder de bekende Brazillian wax. De vrouwen in de salon zijn vriendelijk, ervaren en hygiënisch en ook voor de prijs hoef je het niet te laten.Scheldestraat 18 in Amsterdam, Burgemeester Reigerstraat 4 in Utrecht, Andy Warholstraat 29 in Almere of Italiëlei 235 in Antwerpen.

7

Omdat verzorgde handen voor een bruid een must zijn boek je een fijne manicure bij The City Street Spa of een andere nagelsalon bij jou in de buurt. Of ga zelf aan de slag en kies één van deze mooie trouwlakjes die goed afsteken bij je nieuwe ring.

8

Onderga voor eyebrows on fleek een behandeling in de salon van Ingebrows by Rob Peetoom. Hier wordt gebruik gemaakt van een systeem waarmee op haast wiskundige wijze wordt berekend welke wenkbrauwen bij jou gezicht passen. Zowel de vorm als de kleur en de dikte van jouw brows worden geperfectioneerd waardoor er weinig meer mis kan gaan.Rob Peetoom heeft verschillende salons door heel Nederland.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding