Hailey Baldwin verruilt haar verlovingsring voor deze diamanten trouwring

Zijn Hailey en Justin is het geheim getrouwd?

hailey-baldwin-diamanten-trouwring
Getty Images

Justin Bieber en zijn modellenvriendin, Hailey Baldwin, staan te popelen te trouwen – zo gaat het rond. Het 21-jarige nichtje van acteur Alec Baldwin heeft haar ovaal gevormde verlovingsring van de zanger nu omgeruild voor niet één, maar twee trouwringen op elkaar gestapeld. Is het bekende stel in het geniep al getrouwd?

Getty Images

Trouwringen

Verrassingen zijn we van het duo al gewend, toen ze uit het niets ineens verloofd raakten tijdens een zonnige trip naar de Bahama's eerder in juli. De twee trouwringen zijn in de plaats gekomen van Baldwins verlovingsring, die ineens nergens meer te bekennen is. Deze week werd de blondine gefotografeerd in New York, waar ze een zogenaamde diamond eternity band droeg bovenop een dikkere gouden ring. Traditie schrijft voor dat dat verlovings- en trouwringen samen gedragen worden op de linkerhand, waar Baldwin haar verlovingsring pas nog droeg. Het ligt niet voor de hand om binnen een maand van de verloving al te trouwen, maar onmogelijk is het niet.

Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding