Justin Bieber en Hailey Baldwin: alles wat je wil weten over de bruiloft

De grote dag wordt uitgesteld met een paar maanden, tot die tijd lees je hier alle ins en outs.

Fashion, Street fashion, Snapshot, Outerwear, Jacket, Coat, Trench coat, Style,
Getty Images

Sinds Justin Bieber en Hailey Baldwin op 10 juli hun verloving officieel bekendmaakten, draait de geruchtenmolen overuren: wanneer is de bruiloft? Waar gaat het gebeuren? Wie zijn er allemaal uitgenodigd? Om al die vragen te beantwoorden, verzamelt Vogue in aanloop naar de grote dag alle informatie rondom de bruiloft en relatie van Justin en Hailey. In dit artikel vind je alles wat je moet weten.

Update 10-07-2019:

Naar verluidt zouden Justin Bieber en Hailey Baldwin hun uitbundige huwelijksceremonie even on hold hebben gezet. De reden? Justin zou momenteel behandeld worden voor een depressie, aldus People. Een bron vertelt dat 'het niks te maken heeft met Hailey – hij is heel gelukkig getrouwd met haar. Het is gewoon iets waar hij mentaal mee worstelt. Het lijkt erop dat die behandeling hem erg goed helpt', klinkt het. 'Het heeft de manier waarop hij denkt verandert. Hij is meer gefocust op alles dag per dag aan te pakken. Wanneer hij te ver vooruit begint te denken, raakt hij gestresst en voelt hij te veel druk.'

Hailey en Justin trouwden vorig jaar al voor de wet met elkaar in het stadhuis in New York. Het koppel werd gefotografeerd toen ze op 13 september voor een huwelijksvergunning het gerechtsgebouw in New York binnenstapten, maar het duurde tot 15 november voordat Bieber zijn relatiestatus op social media bevestigde. De popster publiceerde een Instagram-foto van het duo dat hand in hand liep met het eenvoudige bijschrift: 'Mijn vrouw is geweldig.' Baldwin veranderde prompt haar Instagram-handle in @HaileyBieber. 'Het was wel even wennen,' zei Baldwin tegen Bustle over het veranderen van haar naam. 'Het is absoluut raar, het is zeker aan passen.'

Photograph, Street fashion, Yellow, Fashion, Walking, Snapshot, Shoulder, Pink, Pedestrian, Street,
Getty Images

Of was het "de zwangerschap" van Hailey die ervoor zorgde dat hun bruiloft werd uitgesteld. Op 1 april hield Justin Bieber fans voor de gek met 'misplaatste 1 april-grap waarbij hij op Instagram bekend maakte dat het koppel hun eerste kindje zou verwachten. Dit bleek een grap te zijn van het koppel dat bij fans in het verkeerde keelgat schoot. Al gaf het koppel in het grote interview met de Amerikaanse Vogue toe dat een huwelijk veel werk is, de liefde is allesbehalve over. Begin vorige maand uitte de zanger zijn liefde voor zijn vrouw Hailey op via een bijzonder liefdesgedicht.

Hoe het allemaal begon

Justin en Hailey gaan way back: de twee hebben elkaar ontmoet in 2009, toen Haileys vader Stephan Baldwin zijn twaalfjarige dochter voorstelde aan de veertienjarige Bieber. De twee bouwden een vriendschap op en werden meerdere malen samen gezien. Begin juni dit jaar gingen de geruchten rond dat Justin en Hailey aan het daten waren, maar niet voor de eerste keer: in 2014 en 2016 zouden de twee ook al gedatet hebben. Zo'n drie maanden geleden werden de twee officieel een stel, nadat ze elkaar weer tegenkwamen in de Hillsong kerk. De verloving volgde een maand later, vertelde het stel in een openhartig interview met Vogue US.

Snel trouwen

Het stel verloofde zich pas een maand nadat ze weer samen waren. Volgens People Magazine was de verloving speciaal voor de zanger en wist hij zeker dat Hailey "the one" is. 'Hij is blij dat ze zo snel verloofd zijn, want hij kan geen leven zonder haar voorstellen. Hailey heeft Justin erg geholpen als hij last had van depressie en angstaanvallen. Ze weten beiden dat een huwelijk niet makkelijk is, maar ondanks dat zijn ze heel positief over hoe ze in het leven staan. Justin had het gevoel dat hij zonder haar dit jaar niet zou doorkomen', aldus de bron.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Verloving

Op 10 juli 2018 maakten Justin en Hailey hun verloving officieel bekend. Tijdens een reis naar de Bahama's deed de 24-jarige Bieber zijn aanzoek, in een restaurant te midden van andere vakantiegangers. Een bekende van de twee bevestigde het nieuws aan TMZ. Terwijl de gasten in een restaurant aan het salsadansen waren, vroegen Biebers beveiligers aan alle aanwezigen om hun telefoon op te bergen omdat er iets bijzonders ging gebeuren. Vervolgens vroeg Justin de 21-jarige Hailey ten huwelijk. Op Instagram deelde Justin twee zwart-wit-foto's van hem en Hailey met een uitgebreide liefdesverklaring. 'We wilden even wachten, maar het nieuws gaat snel rond', begon Justin zijn verhaal. 'Hailey, ik ben zo verliefd op je! Ik geef mijn hart aan jou en je zal altijd op de eerste plaats komen. Je bent de liefde van mijn leven en ik zou het met niemand anders willen delen.' Ook Hailey bevestigde het nieuws kort daarna via Twitter. Zo schreef ze onder meer: 'Ik weet niet wat ik gedaan heb om zoveel geluk te verdienen.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De ring

De dag na Biebers aanzoek werd Hailey gezien met de verlovingsring, een reusachtig exemplaar van Jack Solow of Solow & Co. Inc. Diamond Jewelers. De ring heeft een grote ovale diamant van 18 karaat, die veel weg heeft van de verlovingsring die actrice Blake Lively kreeg van haar man Ryan Reynolds in 2012. Volgens The Daily Mail niet geheel toevallig, gezien Hailey ooit in 2012 een tweet plaatste dat ze 'minstens net zo'n grote ring als Blake Lively wilde, anders hoefde ze niet te trouwen.' De juwelier liet weten dat Bieber de ring zelf had uitgekozen. 'Hij kwam met meerdere elementen die hij in de ring verwerkt wilde hebben en ik denk dat het goed gelukt is.'

Datum en tijd

Er werd even gedacht dat Justin en Hailey misschien al in het geheim getrouwd waren, gezien Hailey met een andere ring werd gesignaleerd die veel weg had van een trouwring. Ook werden Justin en Hailey gezien met een pastoor, en toen er aan de zanger gevraagd werd wat er hierna zou gebeuren, antwoordde hij met 'What's next? Gettin' married!' Hoewel het er dus naar uitzag dat de twee dit jaar nog in het huwelijksbootje zouden stappen, moeten we toch nog even wachten.

Locatie

Volgens US Weekly is het stel van plan om in kleine kring te trouwen. Een bron liet aan het Amerikaanse blad weten dat de bruiloft privé en intiem wordt, en waarschijnlijk ergens in Canada zal plaatsvinden. 'Justin is gek op Canada en voelt zich daar thuis. Het is een speciale plek voor hem en hij zou het fantastisch vinden om daar te trouwen', aldus de bron. Weken nadat het stel verloofd was, vertelde een bron aan ET Online: 'Justin en Hailey hebben vrienden verteld dat ze een kleine bruiloft willen, met familie en vrienden, niets bijzonders.'

Na de bruiloft zal het feest losbarsten, 'Voor God en iedereen waar ze van houden' bevestigt People. The Cut liet weten dat insiders al een paar details hebben verzameld. Zo zullen er naar verwachting dansers aanwezig zijn (die al aan het repeteren zijn!) en de persoonlijke DJ van Justin Bieber, Tay James, zal de avond aan elkaar rijgen.

De gastenlijst

Helaas is er nog niets bekend over de bruiloftsgasten, maar de kans is groot dat er veel bekende namen op de gastenlijst zullen staan. Als we kijken naar Justin en Haileys vriendenkring kunnen we de Kardashians, Jenners en Hadids verwachten, evenals de beroemdheden die net als Bieber onder het management van Scooter Braun vallen, zoals Ariana Grande. Het is nog afwachten of ook Justins ex Selena Gomez wordt uitgenodigd.

Bruidsmeisjes

Hoewel er nog niet veel details bekend zijn, heeft Haileys tante, Kim Basinger, tegen US Weekly gezegd dat de zus van Hailey, de 25-jarige Alaia Baldwin, en haar nicht, Ireland Baldwin, de bruidsmeisjes zullen zijn.

De jurk

Welke ontwerper de jurk van Hailey zal creëeren wordt naar alle waarschijnlijkheid pas op de dag zelf bekend. Hailey zelf heeft nog geen uitspraken gedaan over de keuze van haar jurk, maar lijkt zo wel haar favoriete ontwerpers te hebben. Roberto Cavalli lijkt daar één van te zijn. Zo verscheen Hailey afgelopen februari in een couture-jurk van de Italiaanse modeontwerper op het amfAR Gala, en droeg ze een paar maanden later wederom een creatie van Cavalli op de rode loper van het Cannes Film Festival.

Hailey Baldwin tijdens het Cannes Film Festival in een jurk van Roberto Cavalli.
Getty Images

Tijdens het meerdaagse festival verscheen ze later ook nog een keer in Cavalli tijdens een etentje in de Franse stad. Een tweede kanshebber is wellicht Zuhair Murad, die ook zeer geliefd lijkt bij Hailey en met een eigen bruidscollectie de nodige ervaring heeft. Afgelopen jaar droeg Hailey verschillende keren ontwerpen van de Libanese modeontwerper. Zo schitterde ze tijdens het Tribeca Film Festival in april in een couture-creatie van hem en koos ze voor een catsuit van het modehuis voor de I Heart Radio Awards in maart.

De make-up

Make-up-artiest Vincent Oquendo, een bekende naam onder de sterren, vertelde tegen Refinery29 over zijn relatie met de 21-jarige bride-to-be. Zo verzorgt hij vaak haar make-up. 'Hoewel ik Haileys look niet kan voorspellen, denk ik dat ze zichzelf wil zijn,' zegt hij. 'Ik weet niet of het een moment is voor een gewaagde look. Ik denk dat ze niet heel anders is dan andere bruiden en er gewoon uit wil zien als de beste versie van zichzelf.'

Het feest

Er staan waarschijnlijk niet alleen genoeg bekende namen op de gastenlijst, ook is het aannemelijk dat er een aantal grote sterren op zullen treden tijdens het huwelijksfeest. Zo vertelde rapper Post Malone al aan TMZ dat hij het wel ziet zitten om een rol te spelen in de bruiloft. 'Ik zou het fantastisch vinden om op te treden. Gratis. Of ik word een bloemenjongen of ringdrager. Hij is heel gelukkig en ik vind het geweldig om hem zo te zien,' aldus Malone.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding