Robin Wright is in het geheim getrouwd

De House of Cards-actrice trouwde afgelopen weekend in Frankrijk.

robin-wright-geheim-getrouwd
Getty Images

Actrice Robin Wright is afgelopen weekend in het geheim getrouwd met Fransman Clement Giraudet, die werkzaam is als VIP relations manager bij het Franse modehuis Saint Laurent. De bruiloft vond plaats in La Roche-sur-le-Buis, een plaatsje in het zuid-oosten van Frankrijk.

'Weddin' vibes'

Een bron vertelde aan People dat de bruiloft erg klein en intiem was. 'Robin wilde dat het alleen om hun draaide, en niet om de hele productie eromheen.' Wel konden we een glimp opvangen van de ceremonie gezien de dochter van Robin, Dylan, een video deelde op Instagram waarbij ze schreef 'Weddin' vibes'. We zien de gasten in casual looks wijn drinken en dansen op feestelijke gitaarmuziek. Dylan deelde op haar Instagram Stories nog een video van de trouwlocatie.

In het geheim

Wright is bij lange na niet de enige beroemdheid die ervoor kiest in het geniep te trouwen. Vorige maand kwam het nieuws naar buiten dat ook actrice Michelle Williams in het huwelijksbootje stapte met singer-songwriter Phil Elverum in New York. Daarnaast kozen bekende namen als Amy Schumer, Mary-Kate Olsen, Beyoncé, en Blake Lively en Ryan Reynolds er ook voor om hun bruiloft buiten de spotlights te houden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding