Waarom Amal Clooney waarschijnlijk aanwezig is op het huwelijk van prinses Eugenie

Amal en George Clooney zullen wellicht voor de tweede keer te gast zijn op een koninklijke Britse bruiloft.

Yellow, Fashion, Event, Headgear, Smile, Dress, Tourism, Street fashion, Suit, Hat,
Getty Images

Staat de knalgele Stella McCartney-jurk van Amal Clooney die ze droeg op de bruiloft van Meghan en prins Harry nog steeds op je netvlies gebrand? Het kan wel eens zijn dat je binnenkort meer van Amal's formele garderobe zal zien. Het lijkt erop dat Amal en George Clooney voor de tweede keer te gast zullen zijn op een koninklijke Britse bruiloft. Prinses Eugenie en Jack Brooksbank geven elkaar het ja-woord in St. George's Chapel in Windsor op 12 oktober dit najaar. Aangezien Brooksbank een speciale connectie heeft met George, zou de uitnodiging voor de bruiloft al onderweg zijn.

Collega's

De reden waarom de Clooney's de zitjes van St. George's Chapel zullen warm houden? Jack Brooksbank is de UK ambassadeur van George Clooney en Rande Gerber's tequila merk, Casamigos. Dat de twee collega's het glas zullen heffen op de royal wedding is dus groot. Een van de grote afwezigen op de bruiloft zou Kate Middleton zijn. Haar jongere zus Pippa is namelijk in dezelfde periode uitgerekend voor de geboorte van haar eerste kindje met James Matthews.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding