Kate Middleton kiest voor modefavoriet bij prinses Eugenie's bruiloft

Een bordeauxrode jurk van Alexander McQueen

kate middleton bruiloft prinses eugenie
Getty Images

Ook Kate Middleton maakte net als schoonzus Meghan Markle een symbolische modekeuze voor de bruiloft van prinses Eugenie vandaag. Net zoals Meghan, koos Kate voor het modehuis achter haar bruidsjurk voor dit herfsthuwelijk in Windsor Castle.

Getty Images

Alexander McQueen

Kate verscheen in een bordeaux rode look van het Britse modehuis Alexander McQueen. De jurk heeft subtiele pofmouwtjes met een hoed van favoriet Philip Treacy. Ook haar schoenen en clutch stemde ze af bij haar jurk. In tegenstelling tot eerdere bruiloften, zoals dit jaar nog bij Meghan Markle, was dit wel een nieuwe jurk. Een eerdere versie van deze jurk droeg ze eens bij de jaarlijkse Trooping the Colors, dat de verjaardag van koningin Elisabeth symboliseert.

Getty Images

Net zoals alle andere bruiloftsgasten had de hertogin ietwat last van de herfstwind die rond de hoge muren van de kapel gierde.

ITV

Ook hadden Kate en William in de banken van de kapel een zeldzaam intiem momentje voor de camera's, toen ze elkaars handen vasthielden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton