Prinses Eugenie droeg een jurk van Zac Posen voor het royal feest

Eugenie kiest voor de avond voor Zac Posen.

prinses-eugenie
Instagram Eugenie

Vrijdag vond de royal wedding tussen prinses Eugenie (28) en Jack Brooksbank (31) plaats met gasten als Kate Middleton, prins William, Meghan Markle, prins Harry en koningin Elizabeth. Prinses Eugenie is het nichtje van prins William en prins Harry en de dochter van prins Andrew, de broer van prins Charles.

Royal wedding

Eugenie droeg een jurk van Peter Pilotto met een lange sleep voor de ceremonie in Windsor Castle. Tijdens de receptie werd er een enorme wedding cake aangesneden, geheel in herfstthema.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Voor het feest koos de prinses voor een zachtroze avondjurk van Zac Posen. Door de belijning leek Eugenie zowaar een zeemeermin. De receptie werd gehouden in een lodge van Windsor Castle. De lodge werd aangekleed met duizenden lichtjes en een bloemenzee, ook in herfstthema. Volgens ingewijden was het Robbie Williams die de deuntjes verzorgde en kregen gasten margherita's en pizza geserveerd. Onder andere Kate Moss, Naomi Campbell, Cara Delevingne en het Nederlandse model Rianne ten Haken woonden het feest bij.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Parade

Na de ceremonie, receptie en het feest op vrijdag gaven Eugenie en Jack nóg een feest op zaterdag. Op het landgoed van Windsor Castle werd een parade gehouden om de royal wedding op te sluiten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding