Gwyneth Paltrow getrouwd in Valentino

De Amerikaanse actrice en ondernemer heeft zonet al haar trouwfoto's online gegooid.

Photograph, Wedding dress, Ceremony, Facial expression, Bride, Wedding, Bridal clothing, Dress, Event, Marriage,
John Dolan

Als je getrouwd bent, wil je het wellicht van de daken schreeuwen en alle herinneringen die zijn vastgelegd op foto delen met de buitenwereld. De Amerikaanse actrice en ondernemer Gwyneth Paltrow pakte het voor haar huwelijk met televisieproducer Brad Falchuck net iets anders aan. Het koppel huwde in september dit jaar en delen nu pas alle beelden van de bruiloft op Paltrow's lifestyle website Goop.

Valentino-bruidsjurk

Het stel leerde elkaar kennen in 2014 tijdens de opnames van de hitserie Glee. Na drie jaar daten ging Falchuck op één knie in november 2017 en vroeg Gwyneth de hand. Afgelopen september gaven de twee elkaar het ja-woord in East Hampton, de thuisbasis van het stel. Paltrow droeg daarbij een kanten jurk van Valentino met een lange sluier die te zien is op de Instagram-post waarmee ze net aankondigde al haar foto's online te hebben geplaatst. Op de grote dag droeg Paltrow haar blonde manen los en ging voor een zachte make-up met extra touch op de wangen. Ben je al een tijdje naar een wedding planner op zoek en zit je Pinterest-bord zo vol dat je door de bomen het bos niet meer ziet. De kans is groot dat Paltrow's bruiloft heel erg op jouw droomviering lijkt. Lantaarns in de bomen, grote witte tenten, mooie houten versieringen. Alles was in overvloed aanwezig. Je moet het zien om te geloven? We get it. Gelukkig is dan van dit alles ook mooi bewijs. Bekijk alle beelden van de bruiloft Gwyneth Paltrow en Brad Falchuck hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding