Cara Delevingne vroeg prinses Eugenie op bijzondere wijze om royal wedding dresscode te schenden

Het Britse model verscheen in smoking en top hat.

Cara Develigne
Getty Images

Tijdens de royal wedding van prinses Eugenie verbrak één gast de royal dresscode. Normaliter wordt van vrouwen bij een dergelijk officiële bruiloft verwacht dat ze in tenue de ville verschijnen (kortgezegd: een jurk met hakken en hoed), verscheen het Engelse supermodel Cara Delevingne in een hoge hoed met een Emporio Armani smoking.

Per sms

Alhoewel Cara het royal protocol verbrak was Eugenie niet verrast. In een interview met Grazia UK vertelt Cara dat zij al van tevoren de prinses had benaderd om goedkeuring te vragen, en wel per sms: 'Maar natuurlijk ik had niet anders van jou verwacht', zo antwoordde Eugenie. Verder vertelde Cara in het interview hoe verrast ze was dat er zoveel reacties kwamen op haar smoking: 'Ik vond het interessant hoeveel mensen naar mij toekwamen en zeiden dat ik dapper was om dit te dragen. Want eerlijk gezegd voel ik me zo veel comfortabeler'.

Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding