Vogue Wedding: de sprookjesachtige bruiloft(en) van Priyanka Chopra en Nick Jonas

De Indiase actrice en Amerikaanse zanger zeiden het ja-woord in een traditionele Hindu-ceremonie in India.

Nick Jonas And Priyanka Chopra Wedding
Jose Villa/JPGetty Images

Het allereerste Vogue Love&Wedding Issue neemt je mee naar bijzondere bruiloften over de hele wereld, van Chiara Ferragni en haar Fedez, Priyanka Chopra en Nick Jonas, tot Ally Hilfiger en Steve Hash. Maar ook: de mooiste trouwlocaties, honeymoon bestemmingen en al de trouwinspiratie die je je maar kunt wensen. Vogue Wedding ligt vanaf dinsdag 16 april in de winkel en is hier online te bestellen.

De Indiase actrice Priyanka Chopra (36) en de Amerikaanse zanger Nick Jonas (26) trouwden december vorig jaar in India tijdens een weekend wedding. Op zaterdag traden ze in het huwelijk in een Christelijke ceremonie onder leiding van Nicks vader, op zondag volgde een traditionele Hindu ceremonie in Jodhpur, een stad in het noordwesten van India.

Nick Jonas And Priyanka Chopra Wedding
Jose Villa/JPGetty Images

Voor de Christelijke ceremonie zaterdag, droeg Priyanka een spectaculaire custom bruidsjurk van Ralph Lauren, waar maar liefst 1826 uur aan handwerk in zit en meer dan twee miljoen pailletten in zijn verwerkt. De tule sluier was maar liefst 23 (!) meter lang. Nick Jonas droeg ook een pak van het Amerikaanse modehuis. Op zondag vond de Hindu huwelijksvoltrekking plaats, waarvoor Priyanka een prachtige dieprode lehanga droeg, een traditionele Indiase bruidslook ontworpen door de bekende ontwerper Sabyasachi Mukherji.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Voor de Christelijke huwelijksvoltrekking op zaterdag was Priyanka nog gekleed in een kleurrijke jurk van Indiase makelij. Na de huwelijksceremonie volgde een uitgebreid diner en een after-party dat doorging tot in de late uurtjes. Priyanka deelde op haar Instagram-account een aantal inkijkjes in de avond, waaronder een 'fanatieke zang- en dans-wedstrijd tussen de families, dat eindige zoals altijd in een geweldige viering van de liefde', aldus Chopra.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Voor het avondprogramma had Priyanka een fonkelende zilveren sarie met gouden borduursels aangetrokken met diamanten juwelen. 'Het is een geweldige start van een leven lang samenzijn voor onze families en vrienden', aldus Priyanka over de bruiloft en de Sangeet, de avond met muzikale optredens van de families, een pre-bruiloft Hindu traditie.

Nick Jonas And Priyanka Chopra Wedding
Jose Villa/JPGetty Images

Voor de Hindu ceremonie op zondag was het paleis van Jodhpur was voor de gelegenheid omgetoverd tot een roze, paars en oranje paradijs, het kleurthema van de bruiloft en de dresscode voor de gasten. Jonas kwam op traditionele wijze aan, op een versierd paard en met tulband, op de locatie, waarna het stel een ronde deed op een olifant door de tuinen van het paleis. Chopra droeg hiervoor een rode sari en Jonas' was gekleed in een traditioneel pak.

Wil je meer wedding inspiratie? De nieuwe Vogue Wedding met Priyanka Chopra op de cover, en nog 24 andere spectaculaire bruiloften, ligt vanaf nu in de winkel.

Veil, Text, Book cover, Bride, Bridal veil, Font, Wedding dress, Bridal accessory,
Vogue Nederland

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding