Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn in het geheim getrouwd

Na een jarenlange knipperlichtrelatie hebben de twee elkaar dan eindelijk het ja-woord gegeven.

miley-cyrus-liam-hemsworth-getrouwd
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Na een jarenlange knipperlichtrelatie zijn zangeres Miley Cyrus en acteur Liam Hemsworth eindelijk in het huwelijksbootje te zijn gestapt. Er gingen al voor een langere tijd geruchten dat de twee binnenkort elkaar het ja-woord zouden geven, maar zowel Cyrus als Hemsworth hebben dat niet bevestigd. Tot nu, met een reeks Instagram-posts waarbij het koppel het nieuws bevestigt. De twee trouwden in het geheim. Zo deelde een vriend van het Hollywood-koppel, Conrad Jack Carr, een aantal video's op zijn Instagram-account van wat lijkt op een huwelijk in besloten kring.

Huwelijk in besloten kring

Het koppel is te zien in twee Instagram Stories van Conrad. We zien Miley in een witte off-shoulder jurk, terwijl Liam naast haar staat in een donkere smoking. Beide snijden een stuk van een taart aan, met 'Mr. and Mrs' ballonnen op de achtergrond. Ook zijn familie en vrienden te zien op de beelden, al zij het casual gekleed. Zo zien we haar moeder Leticia Finley in een spijkerbroek en zwarte top.

Elle UK

Elle UK

De bruidsjurk

In een nieuwe reeks posts op Miley's Instagram-account is haar jurk voor het eerst in volle glorie te zien in romantische plaatjes van zichzelf en haar kersverse man. De elegante witte jurk is een ontwerp van het Britse modelabel Vivienne Westwood.

Verloving

Dat de twee plannen hadden om te trouwen was al bekend vanaf maart 2018. Volgens Entertainment Tonight was Miley druk bezig een geheime bruiloft te plannen, waarvoor alleen familie en goede vrienden uitgenodigd zouden worden. In 2012 waren Cyrus en Hemsworth al verloofd, maar door hun drukke agenda's kwam het nooit van een bruiloft. Uiteindelijk beëindigde het koppel hun relatie, totdat ze elkaar weer vonden in 2016.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding