Karlie Kloss deelt nog niet eerder vertoonde beelden van haar bruiloft

Het topmodel plaatst een video met emotionele beelden van haar grote dag op haar YouTube-kanaal.

Bridal veil, Veil, Bridal accessory, Photograph, Hair, Headpiece, Bride, Dress, Beauty, Hair accessory,
Karlie KlossInstagram

2018 was een belangrijk jaar voor Karlie Kloss. Zo maakte het topmodel niet alleen haar verloving bekend met vriend Joshua Kushner, ook stapten ze dit jaar nog met hem in het huwelijksbootje in New York. Daarna volgde al snel een romantische honeymoon naar Zuid-Afrika. Nu deelt het model nieuwe beelden van haar grote dag in oktober, in de vorm van een video met de titel "118 Things That Happened in 2018".

Emotioneel

Het model plaatste de video op haar eigen YouTube-kanaal, met daarin beelden van grote momenten uit Karlie's jaar gecompileerd, zoals haar nieuwe rol in het programma Project Runway en natuurlijk haar bruiloft met Joshua Kushner. De beelden van Karlie's bruiloft zorgen bij elkaar nog voor geen minuut aan beeldmateriaal, maar toch krijgen we een goede indruk van de emotionele dag.

YouTube

Zo zien we het model tijdens de voorbereidingen op haar trouwdag en lachen met haar bruidsmeisjes. Ook zijn er niet eerder vertoonde beelden verwerkt in de video van de ceremonie zelf.

YouTube

Karlie ziet er prachtig uit in haar kanten bruidsjurk met sluier, en daar lijkt Joshua hetzelfde over te denken. Op het moment dat ze haar verloofde ziet, wordt het haar even te veel.

YouTube

De 26-jarige Karlie en 33-jarige Joshua zijn op 18 oktober getrouwd, nadat zij hun verloving bekendmaakten in juli. Volgers het medium People vond de ceremonie plaats in de staat New York met een intieme gastenlijst van 80 mensen. Een groter feest zou aanstaande lente gepland staan.

Bekijk de hele video hieronder (of via deze link):

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding