Jennifer Lopez onthult nieuwe romantische beelden van haar huwelijksaanzoek

De 49-jarige zangeres geeft ons een exclusief kijkje achter de schermen tijdens hét bijzondere moment.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Afgelopen weekend werd bekend dat Jennifer Lopez is verloofd met haar vriend Alex Rodriguez. Hoewel we al eerder verschillende kiekjes konden bewonderen van de bijzondere verlovingsring, geeft de 49-jarige zangeres nu nieuwe beelden vrij van haar romantische huwelijksaanzoek op het strand.

Bijzonder moment

De bride-to-be deelde een serie aan intieme en romantische beelden van het exacte moment dat Rodriguez op zijn knieën ging voor de zangeres. Op de foto's is de prachtige strandlocatie inclusief zonsondergang te zien op de Bahama's, waar het paar op vakantie was. De beelden tonen de emotionele reactie van J.Lo toen Rodriguez haar de gigantische diamanten ring gaf. De vier foto's zijn afkomstig van een professionele fotograaf die op locatie was voor het speciale moment, gecoördineerd door Rodriguez. Ook Rodriguez zelf plaatste een foto van het bijzondere moment op zijn eigen Instagram-account en schreef: 'Lock it down #futuremrsrodriguez.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De verloving komt nadat het paar ongeveer twee jaar samen is. Het verlovingsnieuws kwam naar buiten nadat het koppel identieke foto's plaatste van J.Lo met haar nieuwe diamanten ring om die ene vinger. Hij deelde de afbeelding met een bijschrift dat luidde: 'She said yes', waardoor het voor iedereen duidelijk werd dat het koppel elkaar binnenkort het ja-woord zal geven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding