Zac Posen deelt nog niet eerder vertoond beeld van prinses Eugenie's tweede bruidsjurk

Zo zagen we de prinses nog niet eerder!

zac-posen-tweede-bruidsjurk-prinse-eugenie
The Royal Family

Naast de royal wedding van prins Harry en Meghan Markle stapte ook prinses Eugenie vorig jaar in het huwelijksbootje met Jack Brooksbank. Hoewel Eugenie een prachtige bruidsjurk droeg van Peter Pilotto en Christopher de Vos was haar tweede bruidsjurk misschien wel nóg mooier. Geïnspireerd door Grace Kelly's outfits in de film To Catch a Thief uit 1955 creëerde ontwerper Zac Posen een prachtige romantische custom jurk voor de Britse prinses. Nu deelt de Amerikaanse ontwerper een nog niet eerder vertoond beeld van de jurk, die nog maar eens laat zien hoe adembenemend Eugenie eruitzag op haar grote dag.

Koninklijke felicitatie

Zo deelde Posen een foto van hemzelf en prinses Eugenie tijdens een van de fittings voor de koninklijke bruiloft. De ontwerper feliciteerde de prinses met haar 29e verjaardag, die zij afgelopen weekend vierde. Maar dat was zeker niet alles, want Posen deelde een hartverwarmende boodschap samen met de niet eerder vertoonde foto:

'Eens in de zoveel tijd ontmoet je iemand van wie je compleet ondersteboven raakt. Afgelopen jaar heb ik een jonge vrouw leren kennen die beschikt over natuurlijke elegantie, een hart van goud en verfijnde humor. Mijn studio en ik hadden de eer (en de beste tijd) om met haar samen te werken voor haar jurk. Het beste van alles is dat ze haar privilege gebruikt om de wereld te helpen met haar project The Anti Slavery Collective. Gefeliciteerd met je verjaardag!'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bruiloft Eugenie

In oktober 2018 trouwde prinses Eugenie met Jack Brooksbank. Dat deed het koninklijke koppel in de St. George Chapel in Windsor, waar ook prins Harry en Meghan Markle elkaar het jawoord zeiden eerder dat jaar in mei. Voor de receptie droeg ze de zachtroze chiffon jurk van Zac Posen, die momenteel te bewonderen is in Windsor Castle, samen met haar bruidsjurk en inclusief audiotour.

Dress, Gown, Clothing, Bridal party dress, Shoulder, Fashion model, Fashion, Wedding dress, Haute couture, Formal wear,
ROYAL COLLECTION TRUST

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding