Tiffany & Co. lanceert de moderne versie van je favoriete klassieke verlovingsring

Uit je wildste dromen: Tiffany & Co's nieuwste verlovingsring is minimalistisch en architectonisch van stijl.

Face, Hand, Black-and-white, Skin, Nail, Finger, Nose, Lip, Close-up, Eye,
Tiffany & Co.

Jennifer Lopez en Hailey Baldwin, maar ook royals zoals Charlotte Casiraghi van Monaco en Prinses Eugenie van York: allen werden door hun grote liefde ten huwelijk gevraagd met een Tiffany & Co. verlovingsring. Het is dan ook de ultieme klassieker. Sinds jaar en dag zijn we ermee bekend, die ronde diamanten ring met de naam van het juwelenhuis aan de binnenkant van de platina of witgouden ring ingegraveerd. Nu brengt Tiffany & Co. voor het eerst in een decennium een nieuwe verlovingsring. Eentje die je beslist nader wil bewonderen.

Yellow, Diamond, Jewellery, Ring, Gemstone, Fashion accessory, Engagement ring, Rock, Platinum, Body jewelry,
Tiffany & Co.

Fenomenale schittering

Maak kennis met de nieuwste telg in de Tiffany & Co.-familie: Tiffany True, die voorbestemd is om al net zo iconisch te worden als diens voorganger. Heel bijzonder, want de bekende Tiffany®-Setting stamt uit 1886 (!) en nu, eeuwen later, is het tijd voor een fonkelnieuw design. Weliswaar een die qua ontwerp voortborduurt op de wereldberoemde 'Setting', welke een universeel symbool is geworden van liefde en toewijding. Waarin zit het verschil? Het moderne meestwerk Tiffany True is net iets meer geometrisch van lijnenspel, mét een toevoeging van ultrafijne details. Reed Krakoff, chief artistic officer van het van origine Amerikaanse juwelenhuis, gaat in op deze details die deze hedendaagse uitdrukking van samenzijn symboliseren. Allereerst, de cut – onderdeel van de vier C's, Carat, Colour, Clarity, Cut. Die cut wordt door mensenhanden vervaardigd en het zorgt voor de ultieme reflectie van licht, die fenomenale schittering. Hiervoor is een nieuwe innovatieve methode aangewend, waarbij het contrast verhoogd wordt en het gereflecteerde licht beter verspreid wordt. Resultaat: het juweel nog meer tot leven.

'Het ontwerp van de nieuwe Tiffany True is meer minimalistisch en architectonisch van stijl.'

Duurzaamheid voorop

Tiffany & Co. eert hiernaast het verleden, maar gaat ook met de tijd mee. Het ontwerp van de Tiffany True is daarom meer minimalistisch en architectonisch van stijl, waarbij de zijkant is afgezet met een subtiele 'T'. De band is daarbij uiterst delicaat en de setting loopt naadloos over in de diamant. Even belangrijk: Tiffany & Co. geeft terug aan de natuur. De allernieuwste verlovingsring – vervaardigd van ecologisch en verantwoorde materialen in een goedgekeurde mijn door bekwame handen – is daar het toonbeeld van. Het gaat bij Tiffany & Co. veel verder dan uiterlijk vertoon. Het draait om een emotioneel gebaar van verbintenis, waarbij ook de wereldgemeenschap en de natuur indachtig wordt gehouden. Je kunt deze Tiffany True (die zijn naam eer aandoet) beslist met trots dragen.

De Tiffany True verlovingsring is verkrijgbaar met een witte, Tiffany True geslepen diamant gezet in een platina band, of met een intens gele 'cushion cut'-gemodificeerde briljante diamant gezet in een achttienkaraats gouden band.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding