Jennifer Lawrence straalt in stijlvolle bruidslook tijdens verlovingsfeest

De 28-jarige actrice verscheen in een dromerige roze jurk tijdens de speciale avond.

Hair, Blond, Face, White, Skin, Beauty, Clothing, Hairstyle, Lip, Shoulder,
Getty Images

Onlangs werd het grote nieuws bekend gemaakt dat Jennifer Lawrence is verloofd met haar vriend Cooney Maroney. Waar we de actrice eerder spotte met haar prachtige verlovingsring, maakte Jennifer afgelopen weekend een opvallende verschijning tijdens haar verlovingsfeest waar ze te zien was in een stijlvolle look.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bruidsjurk

Het koppel vierde hun verloving dit werkend in New York. Hoewel de details van het verlovingsfeest niet bekend zijn, hebben de stylisten van Lawrence, Jill Lincoln en Jordan Johnson, een sneak peek vrijgegeven van haar bijzondere look van de avond. Het duo plaatste een beeld van de actrice die stijlvol arriveerde op het feest, met daarbij de tekst: 'Hier komt ze! We zouden niet gelukkiger en meer opgewonden kunnen zijn voor Jennifer Lawrence om een #MRS te worden. Dit weekend toosten we op Jen en haar bruidegom-to be. Iedereen had een super goede tijd.' Voor de speciale gelegenheid droeg Lawrence een pastelroze bruidsjurk met lange mouwen en diepe V-hals, afkomstig van modehuis L. Wells Bridal. De zijden chiffon jurk met hoge zij-split is afkomstig uit de lente 2019 collectie van het label en is online nog verkrijgbaar voor een prijs van 2.460 euro. Daarbij combineerde Jennifer een Roger Vivier tas en Casadei hakken die goed matchte met de roze tint van de dromerige jurk. Shop hier variaties op Jennifers avondlook.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding