Meghan Markle en prins Harry delen nog niet eerder vertoonde beelden van hun bruiloft

Het was zondag precies een jaar geleden dat het koppel in het koninklijke huwelijksbootje stapte.

nieuwe-beelden-bruiloft-meghan-markle-prins-harry
Getty Images

De royal wedding van Meghan Markle en prins Harry was zondag precies een jaar geleden. Op 19 mei 2018 stapte het koninklijke koppel in het huwelijksbootje, wat een zonnige lentedag was met vele hoogtepunten, waaronder Meghans prachtige trouwjurk van Givenchy's Clare Waight Keller, het ontroerende jawoord en natuurlijk dé kus op de trappen van St. George's Chapel in Windsor. Niet alleen wij, maar ook het koninklijke koppel blikte terug op hun grote dag. Zo deelde Meghan en Harry nog niet eerder vertoonde beelden van hun bruiloft op Instagram.

Jubileum

Om hun eenjarig huwelijk te vieren, deelden de hertog en hertogin van Sussex een heuse video op hun Instagram-account Sussex Royal, een terugblik met foto's van hun bruiloft, inclusief nog niet eerder vertoonde beelden. De muziek in de video is het nummer "Amen" afkomstig van The Kingdom Choir, hetzelfde lied dat het koor zong tijdens de royal wedding in de St. George's Chapel.

In het bijschrift lezen we:

'Gefeliciteerd met jullie eenjarig huwelijk, onze koninklijke hoogheden de hertog en hertogin van Sussex! Vandaag is het precies een jaar geleden dat de hertog en hertogin trouwden.

Onze koninklijke hoogheden spraken hun geloftes uit in de St. George's Chapel op het terrein van Windsor Castle op 19 mei 2018. Het lied "This Little Light of Mine" werd door het koppel gekozen als nummer van hun bruiloft.

Wij hopen dat jullie dit moment vol vreugde herbeleven, met nog niet eerder vertoonde beelden van de speciale dag.

Een boodschap van de hertog en hertogin: Bedankt voor alle liefde en steun die we hebben ontvangen. Jullie hebben er allemaal voor gezorgd dat deze dag nog meer betekenis kreeg.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

1 jaar

Een jaar na het sprookjesachtige huwelijk van Meghan en Harry is er een hoop gebeurd. Zo zijn de twee hun nieuwe huis Frogmore Cottage in Windsor betrokken en hebben ze natuurlijk hun eerste kindje, baby Archie, mogen verwelkomen. Archie, voluit Archie Harrison Mountbatten-Windsor, werd op maandag 6 mei geboren in het Portland Hospital, waar ook Sarah Ferguson beviel van prinses Eugenie en prinses Beatrice.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle