Hailey en Justin Bieber dragen eindelijk allebei hun trouwring in het openbaar

Wie wat bewaart, heeft wat, zullen we maar zeggen.

Dat Justin Bieber en Hailey Baldwin vorig jaar september zijn getrouwd, is inmiddels geen geheim meer. Het jonge koppel hield het destijds klein (ze trouwden voor de wet in New York), maar blijft herhalen dat er in de toekomst nog wél een grote bruiloft op de planning staat. Het is alvast niet meer tasten in het duister of die aangelegenheid er daadwerkelijk gaat komen, het koppel heeft volgens een goede bron een datum geprikt én de trouwringen zijn inmiddels (eindelijk) uit de kast gehaald. Een onverwachte move, omdat People vorig jaar nog schreef dat de Biebers hun ringen pas ná de grote bruiloft zouden gaan dragen.

De ringen van Justin en Hailey

Het vergt wat zoomwerk, maar the newly weds zijn afzonderlijk van elkaar met dezelfde ring gespot. Zo is Justin op zijn laatste Instagram-post, waarbij hij voor een muur poseert, te zien met een simpel goud design.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hailey werd op haar beurt gezien in West Hollywood, met eenzelfde toevoeging aan haar ringvinger. Ze combineert het sieraad met haar opvallende verlovingsring van Jack Solow of Solow & Co. Inc. Diamond Jewelers.

De langverwachte bruiloft

Het bleek een lange tijd dat de Biebers hun huwelijksceremonie even op pauze zouden hebben gezet. Justin wordt, aldus People, op het moment behandeld voor een depressie, waar de break mee te maken zou hebben. Maar: van uitstel komt geen afstel, als we de bron van People mogen geloven – Justin zou juist "heel gelukkig getrouwd zijn" met Hailey en er is nu ook eindelijk een datum vastgelegd voor hun grote bruiloft.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding