Katherine Schwarzenegger en Chris Pratt getrouwd in custom made Armani

Op Instagram bedankt het stel de ontwerper voor zijn prachtige creaties.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Auteur Katherine Schwarzenegger (29) en acteur Chris Pratt (39) zijn dit weekend getrouwd in Santa Barbara, Californië. Ondanks dat de twee hun grote dag bijzonder privé hebben gehouden, hebben ze nu toch een glimp van hun sprookjesbruiloft met de rest van de wereld gedeeld. Beiden delen ze een foto op Instagram, waardoor we meer komen te weten over de custom made-jurk van Katherine Schwarzenegger.

BruiloftKatherine Schwarzenegger en Chris Pratt

Op de foto is de trouwjurk van de dochter van Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver van top tot teen te zien. Zo onthult de foto dat Katherine een strapless-jurk doeg met een flinke sluier. In het bijschrift van de foto bedankt ze de ontwerper van de jurk. 'We zijn mr. Giorgio Armani, die een once in a lifetime jurk voor mij ontwierp, en voor Chris het perfecte pak, ontzettend dankbaar. We voelen ons gezegend.' Ook Chris Pratt deelt dezelfde foto op zijn Instagram. 'Gisteren was de mooiste dag van ons leven', schrijft de Passengers-acteur. 'We zijn man en vrouw geworden voor de ogen van God, onze families en de mensen van wie we houden.'

Verloving

Katherine Schwarzenegger en Chris Pratt maakten in januari 2019 hun verloving bekend via Instagram. De verloving kwam voor velen onverwacht, aangezien het stel pas een half jaar samen was wanneer zij de wereld op de hoogte brachten van hun verloving. Chris Pratt verbrak zijn huwelijk met Anna Faris, met wie hij negen jaar getrouwd was en een zesjarige zoon heeft, nog geen jaar daarvoor.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding