Dit kunnen we verwachten van Jennifer Lawrence's bruiloft

Van de locatie tot de jurk, dit is wat we tot nu weten over de bruiloft van de 28-jarige actrice en haar vriend Cooke Maroney.

People in nature, Hair, Yellow, Blond, Beauty, Hairstyle, Long hair, Dress, Photo shoot, Spring,
Getty Images

Onlangs werd het heugelijke nieuws bekend gemaakt dat Jennifer Lawrence is verloofd met haar vriend Cooke Maroney. Eerder werd de 28-jarige actrice gespot met een prachtige verlovingsring en in een bijzondere look voor haar verlovingsfeest, waarmee de grote dag steeds dichterbij komt voor het koppel. Dit is wat we tot nu toe weten over de aankomende bruiloft van Jennifer Lawrence en haar verloofde.

Low-key

Volgens Entertainment Tonight zijn Jennifer en Cooke onafscheidelijke en zijn ze momenteel druk bezig met de voorbereidingen van hun bruiloft. Het koppel verloofde zich eerder dit jaar nadat Lawrence (28) en Maroney (34) elkaar afgelopen jaar leerden kennen. Verwacht wordt dat het koppel kiest voor een rustige bruiloft, waar slechts familie en goede vrienden aanwezig zullen zijn tijdens de ceremonie en het feest. 'Hun visie is traditioneel met een ontspannen en informele ceremonie, ze willen vooral gewoon hun liefde met vrienden en familie delen en hun geluk uiten aan degenen die het dichtst bij hen staan', vertelt een vriend van het koppel aan Entertainment Tonight. 'Het koppel is erg low-key en down to earth en willen niets liever dan een benauwde en pretentieuze sfeer vermijden'.

Finger, Nail, Hand, Ring, Material property, Fashion accessory, Engagement ring, Wrist, Gesture, Jewellery,
Getty Images

De verlovingsring

Jennifer werd eerder dit jaar gespot met een bijzondere ring, wat later haar verlovingsring van Maroney bleek te zijn. Het is een opvallende ring in de vorm van een 5-karaats langwerpig design met een emerald geslepen diamant. Het ontwerp is afkomstig van de New Yorkse juwelier Alison Lou en de kosten van de diamanten ring worden op zo'n 85 duizend tot 175 duizend euro geschat.

Wie is Cooke Maroney?

De verloofde van Jennifer Lawrence Cooke Maroney (34) heeft een eigen kunstgalerij in New York. Maroney volgde in de voetsporen van zijn vader die een kunsthandelaar was in Manhattan en eerder werkzaam was als hoofd van de afdeling American Paintings bij veilinghuis Christie's. Cooke is momenteel de directeur van de Gladstone-kunstgalerij, die een lijst met spraakmakende klanten heeft. Volgens The Cut heeft hij eerder gewerkt met schilder Carroll Dunham en Björk's ex-vriend, beeldhouwer Matthew Barney. Voordat hij bij Gladstone werkte, was hij werkzaam in de New Yorkse galerij Gagosian nadat hij zijn opleiding in kunstgeschiedenis aan de New York University had afgerond. Een vriend van Maroney vertelde aan People Magazine dat Cooke een down to earth persoon is en Jennifer met beide benen op de grond houdt: 'Hij is slim en grappig en hij behandelt haar niet als een beroemdheid zoals de andere vriendjes dat deden.'

De locatie

Naar verluidt zal de bruiloft plaatsvinden in New York. Het is tevens de plek waar Maroney woonachtig is en waar het koppel onlangs hun verlovingsfeest gaf. Duidelijk is in ieder geval dat privacy een belangrijk element is tijdens het plannen en kiezen van de locatie van hun bruiloft. 'Ze zijn ongelofelijk geheimzinnig omdat privacy een grote prioriteit voor hen is', stelt de bron aan het Amerikaanse mediakanaal. De uitgenodigde gasten zullen enkel mensen zijn die dicht bij het koppel staan, zo zullen naar alle waarschijnlijkheid vriendinnen van Jennifer Emma Stone en Amy Schumer onderdeel van zowel de ceremonie als het feest zijn.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De jurk

Jennifer Lawrence kiest voor haar looks vaak voor simpele elegantie, zonder overdaad of opvallende details. De keuze van haar jurk voor het verlovingsfeest is hier een voorbeeld van, waar de 28-jarige actrice verscheen in een poederroze lange jurk met een diepe hals van het New Yorkse modehuis L. WELLS. Ontwerper Lauren Wells werkte eerder voor Vera Wang, voordat ze haar eigen bruidslabel startte. Verwacht wordt dat Jennifer voor haar trouwjurk voor een soortgelijk ontwerp zal gaan, misschien wel van dezelfde ontwerpster. Daarbij wordt gesteld dat het koppel van traditie houdt, wat kan betekenen dat er een sluier aan het ontwerp zal worden toegevoegd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding